Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 


Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om os

Odder Højskole - Midt i din fremtid!

Odder Højskole er en moderne og traditionsrig højskole, som bygger på Grundtvigs pædagogiske idéer og grundholdninger. Vi vil oplive og oplyse i et ligeværdigt møde og skabe fællesskab, hvor fortællingen, sangen, det poetiske, historien og samtalen er vigtige elementer. Odder Højskole er en skole med en åben og hjemlig atmosfære, hvor imødekommenhed, tolerance og respekt for den enkelte er fundamental.

Målsætning for dit udbytte af et ophold hos Odder Højskole

Vi vil give dig kompetence i forhold til viden, færdigheder og holdninger og fremme en personlig udvikling i en menneskelig modningsproces. Du vil gennem mødet med mange forskellige mennesker udvikle nye perspektiver på livet og derigennem opleve, at verden er større end man troede. Du får konkrete redskaber til at organisere dit liv med, og få tydeliggjort deres fremtidsdrømme og vi vil fokusere på evnen til at etablere og indgå i netværk. Du vil også få indflydelse og ansvar og blive bedre rustet til at deltage i et demokrati.

Fagligt fællesskab og kulturmøde på Odder Højskole

Odder Højskole ser det vigtigt at skabe overblik og perspektiv, sammenhæng og fordybelse i en verden i stadig forandring. Med vægten på faglighed, fællesskab og forståelse af livet, får du de bedste muligheder for læring og udvikling. Du vil møde dygtige, entusiastiske lærere og en masse andre nysgerrige, engagerede mennesker. Kulturmødet er centralt på Odder Højskole, og derfor har vi på hvert hold elever fra hele verden, og derfor er både dansk og engelsk en stor del af vores hverdag. Odder Højskoles væsenligste ord om, hvad de står for er:

Kreativitet og selvtillid.

Viden og færdigheder.

Samtale og holdninger.

Kompetence – til at leve livet.

Tag et langt kursus på Odder Højskole

Et langt kursus på Odder Højskole er et ophold, der varer fra 14-22 uger. Om efteråret kan du starte i august på vores 18 ugers kursus eller hoppe på kurset fra september (14 uger). Om foråret starter vi i januar på vores 22-ugers kursus eller du kan begynde i februar, og så være her i 17 uger.

Du bor, spiser, lærer, hygger, fester og lever på højskolen, og dagene er fyldt med spændende undervisning, kulturelle oplevelser og aktiviteter for både tanke og krop. Du bliver en del af et enestående fællesskab, får talt en masse engelsk og får venskaber for resten af livet – og fra hele verden.

På et langt kursus har du både normaluger, hvor du har et skema med fem forskellige fag om ugen. Herudover er der tre ø-uger, hvor du vælger et fag, som du fordyber dig i en hel uge. Vi tager allesammen på en fælles studietur, ofte til en europæisk hovedstad, og så har vi højskoleaftener, der spænder fra foredrag om antroplogi og pyskologi, til museumsture eller teater- og danseforestillinger. Og så har vi slet ikke nævnt alle festerne eller de arrangementer, som du selv kan arrangere sammen med alle de andre elever på højskolen.

Højskolens 10 områder

Odder Højskole består af 10 forskellige 'skoler' eller områder med hver sit specifikke emne.

  • Musik, Sang & Dans
  • Psykologi
  • Film & TV-produktion
  • Krop & Bevidsthed
  • Tegning & Kunst
  • Sport & Fitness
  • Journalistik & Viden
  • Madskolen
  • OH!Tech
  • Designskolen 

Du kan vælge at gå 100 % i dybden med et bestemt emne eller skræddersy dit eget højskoleophold med stor variation. Du sammensætter selv dit skema. Vælg blandt mere end 80 fag på tværs af de otte skoler.

Vil du høre mere om dit højskoleophold på Odder Højskole, så kontakt os allerede i dag!


Vis alle uddannelser fra Odder Højskole

Uddannelser

Kontakt mig

Kom I kontakt med Odder Højskole
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kategorier

Alternativ behandling

   Massør

Design

Ernæring og sundhed

Kommunikation og medier

   TV, Radio & Film
   Journalistik

Kreative uddannelser

   Musik
   Dans
   Kunst

Psykologi og terapi

Sport og idræt


Kontakt

Odder Højskole

Rørthvej 34A
8300 Odder

 Vis telefonnummer
www.odderhojskole.dk

Evalueringer

Gennemsnit 4,9

Baseret på 43 evalueringer

Katrine

Det er svært at sige noget dårligt om et så godt sted som Odder højskole. Deres motto er "bliv den du er" som virkelig kan være svært at skulle finde på kun 4/5 måneder. Men da jeg kom til Odder højskole var min selvværd langt nede efter en grim oplevelse og jeg manglede virkelig et sted hvor jeg kunne få tid til komme på afstand og finde tilbag...

Vis alt
Brian

Når man er på Odder højskole, så flyver tiden bare med gode venner og minder.

Karoline

Rigtig spændende fag, med meget individualitet. Desværre var vi super mange mennesker på vores hold, så der var virkelig lang ventetid på at få hjælp eller rådgivning. Dvs. det ikke var så passende for nybegyndere til syning og design. Jeg var selv nybegynder, men fik stadig lært en masse på de 5 måneder (på trods af, at der ikke var meget hjæ...

Vis alt
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Odder Højskole

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,9)
Baseret på 43 evalueringer
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Det siger andre om skolen
Maja Sofie Holst Hansen om at gå...

"Der er så meget plads, glæde, passion og kærlighed på Odder Højskole. Eleverne er passionerede, og lærerne er ligeså. Mindst lige så meget. Det ene avler det andet, og det er simpelthen så skønt."

Læs mere
Nicoline Skjoldborg om at gå på ...

"Det bedste ved at studere på Odder Højskole er, at man har mulighed for at kombinere fagene, så man kan få prøvet lidt af hvert, samt at blive undervist af lærere, som brænder for det, de laver."

Læs mere