Vis studentum.dk som: Mobile

Skolen for Krop og Bevidsthed

Odder Højskole
14-22 uger
Nej
Heltid
Højskoleophold
Startdato
Odder
februar 2020 
august 2020 
september 2020 
januar 2021 

Om uddannelsen

Højskoleophold med sund kost og balance

Er du interesseret i krop og bevidsthed, og vil du have inspiration til at få bedre balance i hverdagen? Odder Højskole tilbyder et højskoleophold på Skolen for krop og bevidsthed med blandt andet yoga, massage og krop og kost vejledning.

Få konkrete redskaber til at få mere energi og arbejde med din personlige udvikling. På skolen for Krop & Bevidsthed kan du deltage i et intensivt forløb, hvor krop og sind er i fokus.

Sæt fokus på sammenhæng og proces på Skolen for Krop og Bevidsthed

Øg dit selvværd og livskvalitet på højskolen

Målet er at få en dybere kontakt til dit indre, så du bedre kan udtrykke dig udadtil, være mere spontan og vise ærligt hvem du er. Dette vil øge dit selvværd og skabe mere energi i din dagligdag, hvilket i sidste ende kan føre til øget livskvalitet og personlig vækst.

Bevidsthed om egen energi er samtidigt et nøgleord i undervisningen, og du vil blive trænet i at mærke og respektere dit energi-niveau og give dig selv omsorg. Undervisningen på højskolen består af en blanding af teori, leg, bevægelse, afspænding, massage, lyd, meditation og healing.

Du kan blandt andet vælge følgende fag på højskoleopholdet:

  • Krop og Sundhed
  • Yoga
  • Meditation
  • Drømme og det ubevidste
  • Mænd og kvinder

Du kan også supplere med fag, der er helt anderledes. Tre af kursusugerne er ø-uger. I hver ø-uge fordyber du dig i ét fag. Skolen for Krop og Bevidsthed tilbyder følgende ø-fag: Massage samt Krop og Kost. Du kan vælge disse fag – eller du kan vælge helt frit mellem de andre ø-fag, som højskolen tilbyder.

Yoga, økologi og sundhed

Skolen for Krop & Bevidsthed har sit eget hus på Odder Højskole, hvor æstetik kombineret med sund, varieret og økologisk mad er i højsædet. Køkkenet har en høj standard, og der vil i løbet af opholdet være mulighed for at arbejde med dine kostvaner og livsstil.

Undervisningen foregår i en lys og smuk sal, hvor eleverne placeres i en rundkreds på stole eller på yogamåtter af høj kvalitet og naturmaterialer.

Personlig vækst og øget livskvalitet

Hovedfaget under dit ophold hedder Krop & Bevidsthed. På dette fag vil du lære at tackle livets udfordringer med mod, styrke og overblik. Du vil opnå at blive bevidst om, hvordan du bedst bruger din krop, dine kropslige vaner, bevægemønstre og muskelspændinger.

Kontakt Odder Højskole allerede i dag og hør mere om Skolen for krop og bevidsthed!

Pris

Opholdet koster i:

Efteråret 2019: 1345/1495 kr. pr. uge for dobbeltværelse + 50,- kr. i kulturpenge. (Prisen på 1345 kr. gælder vores ældre værelser på 50’er-gangen. Her er et begrænset antal).

Foråret 2020: 1445/1595 kr. pr. uge for dobbeltværelse + 50,- kr. i kulturpenge. (Prisen på 1445 kr. gælder vores ældre værelser på 50’er-gangen. Her er et begrænset antal)

Enkeltværelse koster 400,- kr. ekstra per uge.

Beløbet betaler du månedsvis forud.

Det er muligt at være dagelev. Her betaler du 70% af prisen for et dobbeltværelse.

Før du starter, betaler du 1500 kr. i indmeldelsesgebyr.

Ved ankomsten til skolen betaler du 2.000 kr. til materialer. De dækker grundudgifterne under hele dit ophold i forbindelse med din almindelige undervisning samt sangbog, elevfoto og internet.

Værelserne er fortrinsvis dobbeltværelser. De fleste med eget bad og toilet. Sengetøj, pude, dyne, linned og håndklæder medbringer du selv.

Få information

 

Kontaktinfo

Odder Højskole

Rørthvej 34A
8300 Odder

 Vis telefonnummer
www.odderhojskole.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Skolen for Krop og Bevidsthed

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Skolen for Krop og Bevidsthed endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 26 evalueringer
Se alle evalueringer