Vis studentum.dk som: Mobile

Hvordan bedømmer tidligere elever IT-Universitetet i København?

Gennemsnit 4,7

Baseret på 3 evalueringer

Rasmus
Jeg har været meget glad for at gå på ITU, både på min bachelor og nu på min kandidat. De fag der er fastlagt på uddannelsen er relevante, og der er et rimelig godt udbud af valgfag selvom universitetet ikke er særlig stort. Uddannelsen indeholder en god blanding af tekniske tunge fag og lidt mere bløde fag, der giver en god balance og gode kom...
Vis alt
Ulrik
+ ITU giver mulighed for at arbejde med nogle af de førende forskere inden for spil og AI. Undervisningen er relevant og interessant. Den praktiske tilgang gør det nemt at målrette sin faglige profil som man vil. - Informationsniveauet i nogle af kurserne kunne være bedre. WiFi er altid meget ustabilt. Dyr/kedelig kantine.
Kristine
Som ny studerende på ITU er jeg allerede meget tilfreds med mit valg af kandidat! Undervisning, studiemiljø, vejledning og faciliteter er i top. Og så er jeg fan af man selv kan vælge at samarbejde med erhvervslivet og tone sin uddannelse efter interesse!

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide