Vis studentum.dk som: Mobile

Fredericia Maskinmesterskole

Fredericia Maskinmesterskole

Fredericia Maskinmesterskole udbyder uddannelsen til maskinmester, der er Danmarks bredeste, tekniske professionsbacheloruddannelse, og maskinmestre bestrider i dag typisk lederstillinger indenfor et utal af forskellige brancher både til lands og til vands, nationalt og internationalt.

Fredericia Maskinmesterskole har afdelinger i Fredericia og Esbjerg. Forløbene på de to afdelinger er identiske, så du kan skifte uddannelsessted uden problemer, hvis dette bliver aktuelt.

Esbjerg er Danmarks energimetropol, ligesom der er en mangeårig tradition for udbud af maskinmesteruddannelsen i byen. På FMS er vi derfor meget glade og stolte over, at vi har fået mulighed for at genetablere maskinmesterudannelsen i Esbjerg og dermed imødekomme de mange virksomheders behov for højtuddannede teknikere, i nærområdet.

På adressen i Fredericia udbyder vi maskinmesteruddannelsen ligesom det er her, vores kursus- og efteruddannelsescenter, Videncenter for Drift og Vedligehold, har til huse. Fredericia Maskinmesterskole råder således over meget moderne laboratorieudstyr og viden inden for netop vedligehold.

Den centrale beliggenhed i Trekantområdet betyder, at der er mange virksomheder placeret nær FMS. Skolen er derfor omgivet af store industrivirksomheder såsom DONG, Danish Crown og Carlsberg, men også en del mindre virksomheder holder til i området.

For Fredericia Maskinmesterskole betyder det, at det er nemt at være i kontinuerlig dialog med erhvervslivet, samtidig med at det gode samarbejde mellem skole og de mange virksomheder gør det let for skolens studerende at finde en interessant praktikplads i nærområderne omkring både Esbjerg og Fredericia.

Kontakt os via formularen nedenfor og hør mere om vores maskinmesteruddannelse!


Vis alle uddannelser fra Fredericia Maskinmesterskole

Uddannelser

Kontakt mig

Kom I kontakt med Fredericia Maskinmesterskole
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kategorier

Industri, teknik og håndværk

Ledelse og organisation

Transport

   Søfart og offshore

Kontakt

Fredericia Maskinmesterskole

Købmagergade 86

 Vis telefonnummer
www.fms.dk


Evalueringer

Gennemsnit 3,8

Baseret på 18 evalueringer

Lukas
Overvejende passionrede og kompetente undervisere i de fleste fag, som altid gider besvare spørgsmål. Lidt forvirrende planlægning af undervisning og forløb.
Christian Jakobsen
Maskinmesteruddannelsen er en super uddannelse, hvis man har en dybere interesse for teknik, fysik og matematik. Når man kommer fra en håndværksmæssig baggrund, giver maskinmesteruddannelsen en et indblik i hvordan mange ting, som man bare har gjort før i tiden, hænger sammen ud fra et matematisk, fysisk og teknisk perspektiv. Uddannelsen åbne...
Vis alt
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Fredericia Maskinmesterskole

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(3,8)
Baseret på 18 evalueringer
Åbent hus
januar 2022
ma
ti
on
to
fr
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
27
28
29
30
31
1
2
Det siger andre om skolen
Mathias: automekaniker og maskin...

Jeg har valgt at læse til maskinmester fordi jeg gerne vil ud at opleve nogle forskellige ting, fremfor bare at skulle stå på et autoværksted hele mit liv.

Læs mere