Vis studentum.dk som: Mobile

Maskinmesteruddannelsen

Aarhus Maskinmesterskole
3-4½ år
Ja
Heltid
Professionsbachelor
Århus

Video

   

Om uddannelsen

Mere end teknik

Teknisk kunnen og forståelse er en stor del af maskinmesterens DNA, men det er ikke det hele…

Uddannelsen giver dig en god portion personlig udvikling. Du klogere på, hvad du er god til, hvad der interesserer dig, hvilket arbejdsliv du drømmer om og ikke mindst, hvordan du leder – både dig selv og andre – og samarbejder. 

Maskinmesteren tænker og arbejder med teknik som en helhed, lige fra business, management og ledelse til de tekniske færdigheder.

Det er maskinmesterens DNA at være en “helstøbt” tekniker, der kan sætte sig ind i nærmest alle tænkelige problemstillinger, finde på utraditionelle løsninger og føre dem ud i livet.

Som maskinmester lærer man at tænke opfindsomt og tilegne sig ny viden.

Uddannelsen giver mange job- og karrieremuligheder, og det er dig selv, der vælger, hvilken retning du vil gå. Du kan også vælge at videreuddanne dig på kandidatniveau eller deltage i efteruddannelse på masterniveau.

Praksis og teori i kombination

På uddannelsen arbejdes der problem- og projektorienteret – både selvstændigt og i grupper – hvor en stor del af læringen ligger i at tænke innovativt og reflektere.

Samtidig er helhed, praksisnær udvikling og globalt perspektiv – hvis man er til det – centrale elementer i uddannelsen.

Et tæt samarbejde med virksomhederne om praktik og studieprojekter sikrer, at dine kompetencer løbende anvendes i konkrete sammenhænge.

Rammerne for studiet er tilrettelagt, så du har gode muligheder for udlandsophold og samarbejde med udenlandske medstuderende.

Optagelse

Der er flere veje ind på maskinmesteruddannelsen, men fælles for dem alle er, at du skal have de adgangsgivende kvalifikationer.

På maskinmesteruddannelsen stilles der krav til alle studerende om teoretisk og praktisk kendskab. Som student skal du derfor undervises i praktiske fag, medens ansøgere med svendebrev skal igennem en række teoretiske fag. På den måde har alle nogenlunde samme forudsætninger for at starte på 4. semester sammen.

maskinmester

Er du i tvivl om du har de adgangsgivende kvalifikationer? Så kontakt os her. 

Eksamen

Uddannelsens 9. semester består af afsluttende praktik samt bachelorprojekt. 

Få information

 

Kontaktinfo

Aarhus Maskinmesterskole

Inge Lehmanns Gade 10
8000 Århus

 Vis telefonnummer
www.aams.dk

Evalueringer

Belinda
(5)
Det fedeste sted at blive uddannet. Der er rum til at jeg kunne udvikle mig, lære af mine fejl og opnå et solidt netværk. Jeg var super spændt inden jeg started mht. kravene I forhold til jeg var pige. Men heldigvis er dette en skole hvor der ikke er forskel på køn, vi skal alle lære det samme og kunne det samme når vi er færdige. Mega fedt st...
Vis alt
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Maskinmesteruddannelsen

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer