European University Cyprus

i Nicosia
Få mere information om skolen 👍

Om os

European University Cyprus - EUC

European University Cyprus - EUC er en af ​​de førende akademiske institutioner i Sydøsteuropa. EUC tilbyder førsteklasses undervisning og et førsteklasses forskningsmiljø og lægger stor vægt på at sikre, at de studerende er forberedte på deres fremtidige professionelle liv i løbet af deres tid på universitetet. EUC tilbyder uddannelse inden for en række forskellige områder med sine afdelinger inden for medicin, naturvidenskab, business administration, jura, humaniora, samfunds- og uddannelsesvidenskab samt sin fjernundervisningsenhed.

I løbet af det seneste årti har EUC været med til at modernisere uddannelsessektoren på Cypern ved at investere i den nyeste teknologi og ved at etablere det mest avancerede medicinske program i regionen og ved at etablere Cyperns første tandlægeprogram, der tiltrækker både kandidater og studerende over hele verden til EUC.

EUC er blevet inkluderet i Times Higher Education University Impact Ranking som et af de 301+ universiteter i verden. EUC rangerer betydeligt højere end ældre etablerede universiteter globalt i nøglekriterier. EUC rangerer 76. i følgende kategorier: anstændigt arbejde og økonomisk vækst, som omfatter områder som bæredygtig vækst, studerende praktikophold og studerendes beskæftigelsesegnethed. Derudover er EUC inkluderet i de 101+ bedste universiteter i kategorien Industri, Innovation og Infrastruktur. QS TOP UNIVERSITIES (QS StarsTM) har også rangeret EUC, hvilket giver EUC den højeste 5-stjernede rating inden for områderne uddannelse, faciliteter, inklusion, socialt ansvar, beskæftigelsesegnethed og internationalisering.


Vis alle uddannelser fra European University Cyprus

Uddannelser

Videregående uddannelse
Medicin, pleje og behandling Sted Gennemsnit
Medicinsk uddannelse Nicosia
Tandlæge
Tandlægeuddannelse Nicosia

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med European University Cyprus
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kontakt

European University Cyprus

P.O. Box: 22006
6 Diogenis Str
2404 Engomi

 Vis telefonnummer

Sponsoreret