Udveksling og High School

High School i Japan

Længde
5 - 10 måneder alt afhængig af den pakke du vælger
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt udbyder for information omkring opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
5 - 10 måneder alt afhængig af den pakke du vælger
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt udbyder for information omkring opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt udbyder for information omkring opstart

  • Holdundervisning
  • Japan

Om uddannelsen

High School i Japan

High School i Japan - En nation som ingen andre

Velkommen til en nation som ingen andre. Japan er verdens tredjestørste økonomi og trendsætter inden for kultur, mode og teknologi. Japansk kultur er kendt for sin traditionelle kunst samt den moderne popkultur. Det er et land, hvor gammelt og nyt mødes på en helt unik måde.

High School Classic

High School Classic er det traditionelle High School udvekslingsprogram, som vælges af de fleste af vores studerende. Det er det perfekte program for dig, der længes efter en ægte High School oplevelse i udlandet, og som er villig til at omfavne alle de overraskelser, det kan medføre. Det fungerer således: På baggrund af din profil/ansøgning matcher vi dig med en værtsfamilie og skole, og det bedste er, at det kan blive overalt i Japan, lige fra de store metropoler til de smukke landskaber væk fra byen. Er du er klar på nye eventyr og villig til at lade dig blive overrasket i løbet af dit udvekslingsår, er dette programmet for dig.

Sushi og sashimi

Det japanske køkken er et af landets største attraktioner. Traditionel japansk mad er kendt over hele verden for at være sund – og meget velsmagende. Tako-yaki, sushi, sashimi og tempura er eksempler på lækker mad, du bør prøve, mens du bor i Japan.

Blomstrende kirsebærtræer

Japan består af tusindvis af små øer og fire store: Hokkaido, Honshu, Shikoku og Kyushu. Tokyo er hovedstaden og verdens største by. Klimaet varierer på tværs af landet, men samlet set er der fire forskellige årstider. Kirsebærtræerne blomstrer om foråret, og de farverige blade om efteråret er exceptionelt smukke.

Good to know inden afrejse

Påklædning og titler

Stort set alle skoler har deres egne uniformer. Hvordan de ser ud, og hvor ofte man skal bære dem, varierer fra skole til skole. Det forventes dog til enhver tid, at du ser ordentlig ud. Dine klassekammerater er venlige, og det samme gælder for dine undervisere. Men husk, at du ikke må bruge din undervisers fornavn, men skal kalde dem Sensei (som betyder lærer).

High School i Japan

Forkundskaber i japansk er påkrævet

Af åbenlyse årsager kræves der et vist kendskab til sproget for at blive udvekslingselev i Japan. Du skal kunne tale og skrive Hiragana og Katakana og bestå en sprogtest. Når du har bestået testen og er optaget på din japanske skole, anbefaler vi, at du kommunikerer så meget som muligt på japansk. Du vil hurtigt forbedre dine sprogfærdigheder, og før du ved af det, begynder du endda måske at drømme på japansk.

Pris

Priser og ophold

Du kan vælge imellem at tage afsted i 5 eller 10 måneder. Kontakt udbyder for information omkring pris. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om High School i Japan
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
STS Education Group
Norra Hamngatan 36
411 06 Göteborg

At rejse til udlandet som ung er et betagende eventyr, der udvikler dig på mange måder. Vælg et kortere kursus om sommeren for at fokusere på det, der ligger dig nærmest om hjertet, eller tag springet og tag af sted...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret