Jakob Knudsen, Udviklingskonsulent, VIFIN

Mød Jakob Knudsen, der i sin stilling som Udviklingskonsulent hos VIFIN blandt andet arbejder med læring og digitale medier. Læs mere om Jakobs arbejde hos VIFIN her.

Syddansk Erhvervsskole
Udviklingskonsulent
  • Jakob Knudsen
  • 52 år
  • Ansat siden januar 2011
  • Cand.Mag i Historie og Dramaturgi, Aarhus Universitet

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder med læring og digitale medier. Primært inden for dagtilbud og folkeskolen og ofte gennem eksternt finansierede udviklingsprojekter med særlig fokus på udvikling gennem samskabelse. Hovedfokus handler om at udvikle nye måder at inddrage digitale medier som bl.a. tablet apps, robotter, VR og lignende i pædagogik og undervisning, samt at undervise lærere og børn i brugen af de digitale medier.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

For mig er det mest spændende ved mit job, at jeg får lov til at være eksperimenterende og undersøgende. Hver gang jeg starter på en ny opgave, er der i princippet et blankt stykke papir. Vi skal forsøge at udvikle nye idéer om, hvordan digitale medier kan inddrages på en meningsfuld måde og ofte inden for et emne, hvor man ikke plejer at inddrage digitale medier.

Det er samtidig spændende, at jeg i mit arbejde ofte for lov at udvikle direkte sammen med målgruppen. De fleste af de ting vi udvikler, er lavet i tæt samarbejde med børn, pædagoger, lærere og forskere.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg er uddannet historiker og dramaturg og gør i høj grad brug af min uddannelsesmæssige baggrund. Min baggrund som historiker hjælper mig i researchfasen på de forskellige opgaver. De fleste opgaver indbefatter research i forhold til, hvad der tidligere er lavet samt det fagfaglige indhold.

Min baggrund som dramaturg betyder, at jeg dels trækker på dramapædagogisk baggrundsviden, herunder inddragelse af kreative øvelser og ikke mindst i form af at udvikle koncepter, skrive fortællinger, lave film og komponerer musik.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos VIFIN?

Hvis jeg skal pege på de tre vigtigste ting ved at arbejde for VIFIN, er det for det første det at være del af en fleksibel arbejdsplads med mulighed for at tilrettelægge eget arbejde og prøve nye muligheder af.

Det er muligheden for at arbejde kreativt og trække på en bred vifte af mine kompetencer.

Samt at være en del af et større team, hvor alle medarbejdere arbejder sammen på kryds og tværs, og hvor der oftest arbejdes sammen med folk uden for organisationen.

  • Hvorfor er VIFIN en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

VIFIN er en alsidig arbejdsplads med højt til loftet og med mulighed for at prøve sig selv af i nye sammenhænge. Det er også en arbejdsplads med holdånd. Selvom de enkelte medarbejder ofte arbejder på hver deres projekter er der altid en hjælpende hånd lige i nærheden.

Læs mere om VIFIN

Mød andre kandidater fra VIFIN


Annoncer