Randi Majgård Høgh, It-assistent, VIFIN

Mød Randi Majgård Høgh, der selv fortæller at hendes job som IT-assistent hos VIFIN består af forskellige og alsidige arbejdsopgaver. Læs mere i interviewet her.

Syddansk Erhvervsskole
It-assistent
  • Randi Majgård Høgh

  • 39 år
  • Ansat siden juni 2006
  • Uddannet kontorassistent med tilløbende it-kurser

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg sidder i IT-afdelingen og mine arbejdsopgaver er meget forskelige og alsidige. Det er jeg meget glad for. Vi lavede et undervisningsmateriale for nogle år siden, som hedder Dansk.nu. Det er tilgængeligt på internettet. Sammen med mine kollegaer er jeg med til at supportere og modernisere og fremtidssikre materialet.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg har også mange ad hoc-opgaver, som gør arbejdslivet meget varieret, og jeg betyder, at jeg har lyst til at gå på arbejde. Det kan eksempel være, at jeg får lov til at teste nogle robotter af, eller jeg skal stå for teknikken, hvis vi holder et foredrag i huset. Eller lave små videoer til noget materialet. Eller det kan være jeg er med til at lave små film til andre projekter.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg er uddannet kontorassistent og bruger egentligt ikke min uddannelse ret meget i mit nuværende arbejde. Men med min uddannelse fik jeg kendskab til at bruge mange it-programmer, og i løbet af min tid her på VIFIN har jeg været på diverse it-kurser, og dem har jeg brugt og arbejdet med bagefter. Så i dag er jeg godt klædt på til jobbet.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos VIFIN?

1. Gode kollegaer, som er glade for det, man laver

2. At jeg kan få lov til arbejde i mit eget tempo

3. At der er gode arbejdsforhold.

  • Hvorfor er VIFIN en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

VIFIN er attraktiv arbejdsplads for mig, fordi jeg har ansvar for det, jeg laver, og det giver mig stor selvtillid. Det har fået mig til at udvikle mig som person. Jeg sætter stor pris på at have gode kollegaer, som kan give ris og ros og er hjælpsomme, hvis jeg har brug for hjælp.

Læs mere om VIFIN

Mød andre kandidater fra VIFIN


Annoncer