Sergiu Brumar, Konsulent, Capgemini

Sergiu er Konsulent hos Capgemini, hvor han blandt andet beskæftiger sig med test og kvalitetssikring samt agile processer. Læs mere om Sergius opgaver her.

Capgemini
Konsulent
  • Sergiu Brumar
  • Ansat siden 2017
  • Kandidat i IT, Kommunikation og Organisation fra Aarhus Universitet

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg beskæftiger mig med to forretningsområder. Det ene er test og kvalitetssikring, hvor jeg agerer som Test Manager og Tester, og det andet er den agile proces, hvor jeg agerer som Scrum master.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det er uden tvivl at arbejde med mennesker. Som test manager/tester skal jeg finde frem til rigtig meget information, som forskellige interessenter besidder. Det kan være en kompliceret og tidskrævende proces.

Som Scrum master står jeg i spidsen for et Scrum team, hvor jeg skal guide både team, product owner og forskellige interessenter, om hvordan de skal arbejde i det agile miljø samt hvad de må og ikke må gøre på en agil styret projekt.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg er uddannet Cand.It i IT, Kommunikation og Organisation fra Aarhus Universitet. Uddannelsen fokuserer meget på kommunikation, forskellige former for kommunikation i en organisation, og hvordan viden bliver skabt og delt osv.

Mit arbejde kræver rigtig meget kommunikation og videndeling, og den viden jeg har fået fra min kandidat, om hvordan man skaber og deler viden optimalt, hvilke kanaler man skal bruge til at kommunikere med interessenter osv. har hjulpet mig med at navigere i en organisation og udføre mit arbejde.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Capgemini?

1. At jeg er konstant udfordret i mit arbejde

2. At jeg er omringet af gode kollegaer

3. At mit arbejde er værdsat

  • Hvorfor er Capgemini en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i?  

Udover de tre overnævnte ting er Capgemini også en stor international virksomhed, hvor der er meget plads for at udvikle sig professionelt. Videreudvikling er vigtigt i Capgemini, og jeg skal derfor holde mig opdateret gennem diverse kurser og certificeringer for at sikre, at jeg altid at være ajourført med den nyeste viden. Uanset om man er ud hos kunden eller på kontoret, er man altid i kontakt med de nyeste teknologier.

Capgemini er en attraktiv virksomhed, da de også tilbyder en høj pensionsats, forskellige forsikringer, barselsorlov osv.

Læs mere om Capgemini

Mød andre kandidater fra Capgemini


Annoncer