Christoffer Willum Jensen, Project Management Graduate, KMD

Christoffer arbejder som Project Management Graduate, hvor han arbejder indenfor forretningsområdet Støttesystemer, hvilket er selvstændige it-løsninger.

KMD
Project Management Graduate

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg beskæftiger mig med et forretningsområde, der hedder Støttesystemer. Støttesystemer er selvstændige it-løsninger, der sikrer, at kommunens fagløsninger kan fungere sammen og få adgang til relevante data. Det er fx et system, der styrer medarbejdernes adgange og rettigheder i fagsystemer; et system som indsamler informationer og giver overblik over sager, dokumenter og ydelser for en borger eller et system, der giver fagsystemer automatisk besked fra andre fagsystemer, når der sker ændringer for en borger eller virksomhed. Støttesystemer sikrer således, at kommunernes it-systemer kan integrere med hinanden på en nem, effektiv og prisbillig måde.

Som projektleder er mine primære arbejdsopgaver at stå i spidsen for en lang række opgraderinger på alle de servere, som Støttesystemerne består af. Det indebærer f.eks. at planlægge og koordinere alle de forskellige opgaver, der skal til for at komme i mål med sådan en opgradering. Derudover er jeg også tovholder på en række andre forskellige opgaver, som varierer i tid og størrelse.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Personligt synes jeg, at de mest spændende og udfordrende opgaver er dem, hvor man virkelig får mulighed for at dykke ned og fokusere på ét emne. Om det emne så er forskellige økonomiske udregninger for ens projekt eller analyser af store datamængder, så er det fedt virkelig at fordybe sig i noget. Jeg kan dog også godt lide, når tempoet er højt, og der er mange bolde i luften, da man her virkelig får brugt sine organisatoriske evner.      

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

I sommers 2018 afsluttede jeg min kandidat i Digital Design & Kommunikation, med speciale i Service Design, fra IT-Universitetet. Her tilegnede jeg mig blandt andet viden og forståelse omkring agile udviklingsprocesser og fik en forståelse for at indgå i et tværfagligt samarbejde, som er meget værdifuldt i mit daglige arbejde. Derudover lærte jeg også at være organiseret, planlægge kommende opgaver og jonglere med flere bolde i luften, hvilket er vigtigt at kunne som projektleder.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos KMD?

Der er mange forskellige ting, som jeg personligt synes er vigtigt at have på en arbejdsplads. Først og fremmest er det vigtigt, at man er glad, når man går på arbejde. Hvis man ikke kan lide det, man laver, så er det umuligt at skabe værdi for sig selv og sin arbejdsplads. Hvad dette indebærer for mig, er et rigtig godt arbejdsmiljø med gode kollegaer. Dernæst er det vigtigt for mig at have mulighed for både personlig og professionel udvikling på min arbejdsplads. Sidst, men ikke mindst er det vigtigt at blive fagligt udfordret. Alt dette er noget som KMD er rigtig god til at facilitere.

  • Hvorfor er KMD en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

KMD er en attraktiv virksomhed for mig, fordi det er en virksomhed, som er rigtig god til at facilitere både min faglige og personlige udvikling. Hvad jeg mener med dette er, at KMD har et fantastisk graduate program, som er skræddersyet til at matche ens interesser og sørge for konstant udvikling. Jeg får f.eks. mulighed for at komme på forskellige kurser inden for projektledelse og opnår en lang række certificeringer, som tilsammen hjælper mig med mit daglige arbejde.

Derudover er KMD fyldt med glade og smilende kollegaer, som gør det sjovt at komme på arbejde hver dag. KMD har generelt alt det, som jeg finder vigtigt og attraktivt for en virksomhed.

Læs mere om KMD

Mød andre kandidater fra KMD


Annoncer