Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Mød Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Drømmer du om en karriere med mening? Læs om dine muligheder hos Udviklings- og Forenklingsstyrelsen her, hvor du også kan møde tre medarbejdere fra styrelsen.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen - Vær med til at bygge fremtidens skattevæsen

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen står overfor en af de sværeste opgaver i Danmark i disse år. Vi skal nemlig sammen med de andre styrelser i Skatteministeriet bygge fremtidens skattevæsen. I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen udvikler, gentænker og drifter vi de systemer, der hvert år indsamler mere end 1000 mia., som finansierer den offentlige sektor, og alt det vi er fælles om.

Skab en karriere med mening

Vi er en af de største it-arbejdspladser i Danmark – og hos os får du både en masse dygtige kollegaer og mange forskellige muligheder for fremtidige karriereveje. Vi arbejder efter agile arbejdsmetoder på alle vores projekter og har en data- og analysedrevet tilgang til udvikling og forenkling samtidig med, at vi drifter ca. 200 eksisterende it-systemer.

Alle vores opgaver kræver ultrahøj faglighed og lyst til at løse komplekse problemer. Hvis det var let, var det ikke spændende. Fælles for os er, at vi dyrker fagligt nørderi, samarbejde på tværs, og en kultur, hvor den gode løsning kan komme alle steder fra.

Mød 3 medarbejdere fra Udviklings- og Forenklingsstyrelsen


Annoncer