Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Nick Brandt, Digital Specialist, Precis Digital

Mød Nick, der er Digital Specialist hos Precis Digital. Her er hans opgaver bl.a. at hjælpe kunder med at maksimere det afkast, de får ud af deres markedsføringsinvestering. 

Precis Digital
Digital Specialist

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er ansat som Digital Specialist hos Precis Digital, hvilket dækker over en bred pallette af arbejdsopgaver. Helt overordnet kan mine primære arbejdsopgaver koges ned til at hjælpe kunderne med at maksimere det afkast, som de får ud af deres markedsføringsinvestering.

Desuden beskæftiger jeg mig primært med paid search. Mit job består i at arbejde tæt med kunden, være ansvarlig for de generelle markedsføringstiltag og udarbejde selve strategien på de forskellige marketingskanaler.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det, som primært har fanget mig, i jobbet som Digital Specialist hos Precis Digital, er friheden. Du bliver tildelt en enorm mængde frihed i dit arbejde, og du styrer og præger selv din hverdag. Selvfølgelig er der nogle overordnede retningslinjer, men det er minimalt, hvilke rammer dine arbejdsopgaver er underlagt. Det er i høj grad frihed under ansvar, og du er selv med til at skabe din arbejdsdag og din karriere.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg studerer en Cand.merc. i International Business på Aarhus BSS. Uddannelsen har primært fokus på, hvilke udfordringer virksomheder gennemgår i forbindelse med globalisering af forretningen, og hvordan de bedst håndterer disse udfordringer.

Precis Digital udgør en multikulturel organisation i vækst. Mange af de problemstillinger, som indgår i undervisningen på studiet, har ligeledes gjort sig gældende i forbindelse med mit arbejde hos Precis Digital. Den måde organisationen fungerer på, hvordan vi internt optimerer processer og kontakten med kunder fra hele verden, kan klart relateres til den undervisning, jeg har gennemgået under mit uddannelsesforløb.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Precis Digital?

Kulturen er en af de vigtigste faktorer for mig personligt. Jeg kan spejle mig selv i organisationen, og den måde vi arbejder på. Der arbejdes målrettet med tingene, og du er konstant omgivet af nogle af de skarpeste hoveder i branchen. Alle har det godt med hinanden, og der er enormt fokus på fællesskabet, hvilket jeg sætter stor pris på. Vi løfter opgaverne i flok, og der er ingen, som er overladt til sig selv.

Du har et hav af fremtidsmuligheder hos Precis Digital. Dette er ligeledes en vigtig faktor, at jeg selv kan være med til at præge min karriere. Mulighederne er åbne, og der bliver taget hånd om den enkelte medarbejders behov. Der bliver hele tiden gjort meget ud af at lytte til, hvilke forestillinger jeg gør mig om fremtiden, og hvordan jeg mest effektivt kan nå mine mål.

Frihed under ansvar. Dette har altid været én af de ting, som jeg har søgt i mit arbejde. Muligheden for at være kreativ og præge din hverdag betyder rigtig meget. Ønsker du mere ansvar, og vil du gerne udfordres, så er det blot at melde ind. Du kan selv præge mængden af opgaver, og du er samtidig selv ansvarlig for at skubbe dem i mål. Dette skaber nogle spændende og udfordrende opgaver, hvor jeg selv kan være med til at præge virksomheden, og det arbejde vi tilbyder vores kunder.

  • Hvorfor er Precis Digital en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Hos Precis Digital er vi de bedste i Europa til det, vi laver. Vi har de seneste to år vundet prisen for ’Best Large PPC Agency in Europe’ til European Search Awards. Derudover er vi kåret til ’Great Place to Work’ de sidste to år i Danmark.

Det er en ung, målrettet og meget professionel organisation. Vi er aktuelle i en industri med voldsomme vækstrater, og jeg ser mig klart som værende en del af denne udvikling i fremtiden.

Læs mere om Precis Digital

Mød andre kandidater fra Precis Digital


Annoncer