Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Mød Precis Digital

Få indblik i hvad du kan forvente af en karriere hos det digitale marketingbureau Precis Digital. Mød også 2 af virksomhedens medarbejdere og hør om deres arbejdsopgaver.

Precis Digital

Precis Digital – Nordens største, uafhængige digitale marketingbureau

Precis Digital er Nordens største, uafhængige digitale marketingbureau. Vi laver datadrevet markedsføring med henblik på at hjælpe vores kunder med at vokse deres forretning. Hos Precis er vi specialiserede i annoncering med Google Ads, Google Marketing Platform, Facebook Ads, og Amazon Ads. Derudover har vi et stort fokus på Google Analytics, Google Tag Manager, Google Cloud Platform og senest også SEO.

Vi blev grundlagt af tidligere Google-folk i 2012 og er i dag mere end 200 medarbejdere, der har sin gang på syv kontorer fordelt i Skandinavien og i London, UK. Vi har to kontorer i Danmark - et i København på Nørrebro og et i Aarhus i Skolegade.

Hos Precis tilbyder vi studerende muligheden for at blive digitale specialister, arbejde med krævende, top-tier kunder i et læringsmiljø, der giver adgang til processer, værktøjer og mennesker, der har sikret Precis en position som et af de førende performance-marketingbureauer i Europa. Vi tror på og investerer i unge talenter, og har det som en integreret del af vores strategi at finde individer, der kan tiltræde som fuldtidsansatte i Precis efter endt studieophold.

Mød 2 medarbejdere fra Precis Digital


Annoncer