Jelena Plakalovic, Nordic Online Brand Manager, L'Oréal

Mød Jelena der arbejder som Nordic Online Brand Manager hos L'Oréal. Jelena har en bred vifte af arbjedsopgaver, der bl.a. består af e-mail marketing og online mediekampagner.

Loreal
Nordic Online Brand Manager
  • Jelena Plakalovic
  • 27 år
  • Ansat siden juni 2016
  • Master i Business Administration & Organisational Communication, CBS

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder som Nordic Online Brand Manager, hvilket dækker over alle digitale kommunikations-/salgskanaler ud over Social Media for vores ”mass” makeup brand NYX Professional Makeup. Det betyder, at jeg er ansvarlig for online mediekampagner, websites, e-mail marketing og indirekte e-commerce (dvs. salg af NYX Professional Makeup produkter hos vores online kunder).

Mine arbejdsopgaver indebærer blandt andet at planlægge marketing-kampagner på vores egne og kunders platforme, optimere websites, lave strategi og content for nyhedsbreve og sørge for, at brandet bliver præsenteret bedst muligt online.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Inden for skønhedsindustrien er der rigtig mange brands, og noget af det sværeste er helt sikkert at få ens eget brand til at skille sig ud online. Derfor bruger jeg meget tid på at undersøge og udvikle det rigtige content, samtidig med at jeg arbejder utrolig tæt med vores e-commerce key account managers i hver af de nordiske lande for at gøre vores brand synligt på kundernes webshops.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Det er især branding og marketing, som jeg har fået mest glæde af i min nuværende stilling. Hos L’Oréal er vores første prioritet altid forbrugeren, og derfor skal man også vide noget om, hvad ens forbrugere leder efter, hvordan man kan kommunikere med dem på bedst mulig vis, og hvilke services man kan tilbyde dem for at gøre deres hverdag lidt bedre/nemmere/sjovere.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos L'Oréal?

Innovation, autonomi og samarbejde.

  • Hvorfor er L'Oréal en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Jeg har nogle fantastiske og utroligt dygtige kolleger, som inspirerer mig hver dag. Derudover har jeg fuld ejerskab over mine projekter, så jeg får lov til at have en kæmpe indflydelse på den retning, NYX Professional Makeup skal bevæge sig i. Det får man allerede fra først dag hos L’Oréal, og derfor er ens læringskurve også helt i top.

Læs mere om L'Oréal

Mød andre kandidater L'Oréal


Annoncer