Mød Nestlé

Vil du være en del af en stor virksomhed? Se dine karrieremuligheder hos Nestlé. Mød også 2 af virksomhedens medarbejdere, og få et indblik i deres hverdag og arbejdsopgaver.

Nestlé

Nestlé - Vi vil biddrage til bedre livskvalitet og en sundere fremtid

Vores formål

Nestlé er verdens største føde- og drikkevarevirksomhed. Vi har mere end 2000 varemærker lige fra globale ikoner til lokale favoritter, og vi er til stede i 191 lande rundt om i verden. Hos Nestlé udvikler, fremstiller, sælger og markedsfører vi verdenskendte levnedsmidler af høj kvalitet. Vores strategi bygger på ernæring, sundhed og velvære, og vi reducerer løbende salt, sukker og fedt i vores produkter, mens vi tilsætter mere fuldkorn, hvor det er muligt.

Nestlés formål er at forbedre livskvaliteten og bidrage til en sundere fremtid. Vi vil hjælpe med at forme en bedre og sundere verden. Vi vil også inspirere folk til at leve et sundere liv. Sådan bidrager vi til samfundet, samtidig med, at vi sikrer vores virksomhed en langsigtet succes.

En god atmosfære bidrager til succes

Vi ved, at vores dygtige medarbejdere er kilden til vores succes år efter år. Som en af vores medarbejdere får du også mulighed for at få direkte indflydelse på dit eget arbejde og din karrieres udvikling. Vi ønsker, at du får det bedste ud af din karriere hos os, og vi støtter dig på alle måder. Vi tager hensyn til hinanden, og vi værdsætter at arbejde i teams: Når hver eneste af os lykkes, lykkes teamet også. Selv om vi tager arbejdet alvorligt, må det gerne være sjovt.

Mød 2 medarbejdere fra Nestlé


Annoncer