Christian Karleby, Systemudvikler, Dafolo

Christian er ansat som systemudvikler i Dafolos udviklingsafdeling, hvor de beskæftiger sig med alt fra idé til udvikling og drift af it-løsninger.

Dafolo
Systemudvikler

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er ansat som systemudvikler i Dafolos udviklingsafdeling, hvor vi beskæftiger os med alt fra idé til udvikling og drift af it-løsninger. Vores produkter er primært rettet mod kommunerne, hvor vi både udvikler løsninger til intern sagsbehandling og fagsystemer samt brugerrettede løsninger som f.eks. bruges på borger.dk og virk.dk. Afdelingen består af både it-udviklere, testere, projektledere og supportmedarbejdere. Derudover sælger vi også Adobe-produkter.

Mine arbejdsområder er primært udvikling af Dafolos egne it-løsninger, men jeg arbejder også med udvikling af kundespecifikke løsninger i rollen som konsulent. Jeg står desuden for drift og vedligeholdelse af vores løsninger. I dagligdagen arbejder jeg tæt sammen med kollegaer fra vores datterselskab Convergens, som også beskæftiger sig med softwareudvikling.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Tilvejebringelse af kundernes idéer og fornøjelsen ved at se, at det, man laver, fungerer og bliver brugt. Vores kunder spænder fra kommuner til små virksomheder, der anvender os som konsulenter på både små og store opgaver. Det er med til at give en arbejdsuge med skiftende opgaver både på tværs af emner, systemer og programmeringssprog. Vi er imødekommende over for vores kunder, og en gang imellem holder vi f.eks. brugerforum (netværksmøde for kunder), hvor vi kommer tæt på kunderne og får en dialog om, hvordan man anvender vores løsninger med det bedst mulige resultat.  

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Mange af vores systemer er webbaserede, så min uddannelse som webintegrator kommer til sin ret. Udover webintegrator er jeg selvlært i en række andre sprog, hvilket bringes i spil, når jeg f.eks. arbejder som konsulent for en kunde.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Dafolo?

Den vigtigste ting for mig i mit arbejde hos Dafolo er at have et godt socialt samvær med mine kolleger. Det er en vigtig del af et godt arbejdsmiljø. Det gør, at man virkelig har lyst til at bruge en masse timer på sin arbejdsplads. Det er også vigtigt for mig, at jeg kan sparre med mine nærmeste kolleger og gøre brug af deres viden, ligesom de kan gøre brug af min. Derudover er jeg glad for en arbejdsdag med blandede opgaver, hvis programmeringen lige driller. Så kan man altid lige kigge på serverne og holde dem opdateret, inden man så igen kan gå tilbage til programmeringen.

  • Hvorfor er Dafolo en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

For mig er Dafolo et godt sted at være, fordi det er en lokal virksomhed med højt til loftet og gode muligheder for personlig udvikling og sociale muligheder.

Læs mere om Dafolo

Mød andre kandidater fra Dafolo


Annoncer