Puk Holm, Chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer

Mød Puk Holm, der i sit arbejde som chefkonsulent hos Landbrug & Fødevarer har fokus på ernæring, måltider, opskrifter osv. samt kommunikation af ny viden. Læs mere her.

Landbrug & Fødevarer
Chefkonsulent

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Vi arbejder med afsætning af dansk grisekød i til hele verden. Jeg har fokus på ernæring, måltider, opskrifter osv. og
deltager i følgegrupper og netværk og kommunikerer ny viden om ernæring og sundhed.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg er involveret i en hel række spændende projekter og har travlt med at kommunikere ernæringsfaglig viden på
hjemmesider, sociale medier, foredrag, events, uddelingsmaterialer mv.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Den ernæringsfaglige del af uddannelsen er i højsædet, herunder teknisk viden om forskningsstudier og evidens.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Landbrug & Fødevarer?

1. Høj troværdighed

2. Bred og relevant faglighed i organisationen

3. Effektive arbejdsgange

  • Hvorfor er Landbrug & Fødevarer en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Her er en meget høj faglighed – der er meget at lære fra andre faggrene i fødevareproduktionen. Der er gode
muligheder for samspil mellem forskellige faglige discipliner, og på den måde kan vi gøre projekterne mere
spændende og lettere at implementere. Der er gode muligheder for at udvide sit netværk. Og så ligger Axelborg
centralt, så det er nemt at komme på arbejde.

Læs mere om Landbrug & Fødevarer

Mød andre kandidater fra Landbrug & Fødevarer


Annoncer