Rasmus Mygind Jensen, Speditør og sektionsleder, DSV

Rasmus er Speditør og sektionsleder ved DSV Road, med ansvar for eksport til Benelux-landene, herunder ledelse af et team, der disponerer over 100 lastbiler. 

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Min funktion hos DSV Road er sektionsmanager med ansvar for eksport til Benelux-landene. Jeg står for den daglige ledelse af et team på seks disponenter, som varetager disponeringen af omkring 100 lastbiler, derudover arbejder jeg med tilbud og implementering af nye kunder.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Arbejdet med mennesker og ledelse er, hvad jeg brænder for. Derfor er jeg utroligt glad for min stilling. Her får jeg muligheden for at bidrage til, at mine kollegaer kan til at yde deres allerbedste hver dag - og i sidste ende opnå fantastiske resultater for DSV.

Der er dog også udfordringer ved jobbet. Her er kundernes behov førsteprioritet. De mange kunder vi har i DSV har alle sammen forskellige krav, som man skal have i tankerne, når man planlægger transporterne. Dette kan til tider være en stor mundfuld. Heri ligger udfordringen i at udføre opgaven så tilfredsstillende som muligt for kunden, samtidig med at man skal overholde love og regler for de lastbiler og chauffører, som udfører benarbejdet for vores virksomhed.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg er udlært speditør fra IBC Kolding i år 2015 og efter to år i lære hos DSV, blev jeg ansat som disponent. Den viden, jeg fik igennem de to år, er basis for størstedelen af, hvad jeg foretager mig i dagligdagen. Her er det ikke kun de teorier, vi lærte på skoleopholdene, men også det store netværk man fik, som jeg gør brug af. I speditionsbranchen er netværk nøglen til succes.

Udover de to år på IBC Kolding har jeg gennemgået et internt basiskursus med henblik på ledelse. Kurset var sammen med andre nuværende eller kommende ledere. Dette kursus lægger lige dele vægt på teori og praksis. Det netværk jeg har fået fra kurset er utrolig brugbart, især når jeg har brug for ledelsesmæssig sparring eller råd.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos DSV?

I DSV har vi et godt fællesskab på de forskellige kontorer, men også på tværs af lokationerne i Danmark og udlandet. Vi har en speciel DSV-ånd, som kan mærkes overalt og som gør samarbejdet meget nemt i hele verden.

Det faglige niveau hos kollegaerne i DSV er utroligt højt, og det kan ses i kvaliteten af det arbejde, vi alle udfører.

Sidst, men ikke mindst har vi en flad organisation, hvor alle bliver hørt, og hvor der ingen dårlige forslag findes. Det giver en frihed, hvor kreativitet kan blomstre, og hvor to dage aldrig er ens.

  • Hvorfor er DSV en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

I DSV kan jeg følge mine drømme og mål. Jeg ønsker aldrig at gå i stå med at udvikle mig personligt og professionelt. Her i DSV er alle døre åbne og mulighederne uendelige.

Læs mere om DSV

Mød andre medarbejdere fra DSV


Annoncer