Marie Ramsø Motzfeldt, Konsulent, DR

Mød Marie, der er konsulent hos DR. Her er hun del af en mindre analyseenhed, hvor hun udfører større og mindre analyseopgaver på tværs af hele huset med økonomi som fokus.

  • Maria Ramsø Motzfeldt
  • 28 år
  • Har arbejdet for DR siden august 2017
  • Cand.polit

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er en del af en mindre analyseenhed i DR Økonomi, hvor jeg udfører større og mindre analyseopgaver på tværs af hele huset med økonomi som fokus. Jeg arbejder primært projektbaseret og beskæftiger mig derfor typisk med opgaver, der strækker sig over lidt længere perioder.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det er især spændende, at to dage ikke ligner hinanden. Opgaverne spænder bredt over alle fagområder i DR, hvilket betyder, at jeg kommer rundt i huset og både støtter op om og udfordrer arbejdsprocesserne. At arbejdet primært er projektbaseret betyder samtidig, at jeg kommer dybere ned i den enkelte opgave, hvilket bidrager til at gøre opgaverne endnu mere spændende.

Da mine opgaver primært består af længerevarende analyser og projekter betyder det også, at den enkelte opgave ikke går igen i min hverdag. Jeg har dermed ingen faste driftsopgaver, men derimod udelukkende udviklingsopgaver- og projekter, som skærper virksomheden og som samtidig er med til at udvikle mine kompetencer.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

I min funktion er det yderst vigtigt at have en god talforståelse og evnen til hurtigt at knække koden i en analytisk vanskelig opgave. Ydermere skal jeg på kort tid kunne tilegne mig ny viden om et område i virksomheden. Det er især disse ting som min uddannelse har givet mig værktøjer til. Desuden er gode Excel-kundskaber utrolig vigtigt, da jeg ofte arbejder med store datamængder.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos DR?

Den første ting er alsidighed i de faglige profiler rundt i huset, hvilket er med til at udfordre mig i den måde, jeg tænker og løser opgaverne på. Derudover har jeg meget ansvar i den enkelte opgave, og der er tillid til, at jeg kan udføre opgaven. DR giver også mulighed for, at jeg hele tiden kan at udvikle mig, da virksomheden konstant er i bevægelse, og dermed opstår der konstant opgaver med behov for nye måder at løse dem på.

  • Hvorfor er DR en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

DR er attraktiv for mig, fordi virksomheden har en alsidig medarbejderskare, som betyder, at jeg konstant bliver udfordret og møder nye mennesker og fagligheder. Dertil er DR en virksomhed, hvor man møder utrolig dygtige folk, hvilket giver mig stor inspiration.

Læs mere om DR

Mød andre kandidater fra DR


Annoncer