Katrine Vinter Winsløv, Advokatfuldmægtig, Dansk Byggeri

Mød Katrine Vinter Winsløv, der er ansat som advokatfuldmægtig i Dansk Byggeris juridiske afdeling, hvor hun beskæftiger sig med entreprise- og udbudsret.

Dansk Byggeri
Advokatfuldmægtig
  • Katrine Vinter Winsløv
  • 27 år
  • Ansat siden 2017
  • Cand. Jur ved KU

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er ansat som advokatfuldmægtig i Dansk Byggeris juridiske afdeling, hvor jeg beskæftiger mig med entreprise- og udbudsret. Dagligdagen består hovedsageligt i at hjælpe og rådgive vores mange medlemsvirksomheder, der dagligt kontakter afdelingen med stort og småt. Arbejdsopgaverne er ofte forskelligartede, fordi ét problem sjældent går fuldstændig igen.

Derudover afholder vi i afdelingen kurser om entrepriseret for de i branchen, der gerne vil have en forståelse for det juridiske aspekt af byggeverdenen. Jeg er også med til at varetage branchens generelle interesser ved regeldannelse, da vi i afdelingen har mulighed for at afgive høringssvar om kommende lovforslag.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Medlemmernes problemer kan variere i det uendelige, hvorfor det altid er spændende at have kontakt med medlemmerne og hjælpe dem med deres juridiske udfordringer. Dansk Byggeris medlemsskare spænder bredt. Det kan derfor være alt fra enkeltmandsvirksomheden til entreprenørvirksomheden med hundredevis af ansatte, man skal rådgive. Det gør arbejdet sjovt og alsidigt, at man kan yde konkret rådgivning til entreprenøren, der har et byggeprojekt for fru Jensen, men også til de virksomheder der har store byggeprojekter rundt omkring i Danmark.

Undervisningen for vores medlemmer er altid udfordrende. Man skal som underviser holde tungen lige i munden, fordi den til tider teoretiske undervisning kan give anledning til skarpe spørgsmål fra kursisterne, der beskæftiger sig med byggeprocessen i praksis. Jeg synes, at det som medarbejder giver positivt igen, at man får mulighed for at møde så mange af vores medlemmer i forbindelse med undervisningen.

Oven i hatten har undervisningen rykket mig på det personlige plan, fordi jeg får så meget øvelse med at undervise en større forsamling. Dét kan jeg uden tvivl tage med mig videre i livet.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Min uddannelse som jurist fra Københavns Universitet giver mig den nødvendige faglige ballast, der er behov for at kunne løse de forskellige, juridiske problemer, jeg møder. Jeg har haft faget ”entrepriseret” på kandidatuddannelsen og valgte at skrive speciale inden for entreprise- og udbudsretten. Området fangede mig hurtigt, og derfor er jeg utrolig glad for, at jeg får mulighed for at blive så specialiseret inden for området, som jeg gør hos Dansk Byggeri.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Dansk Byggeri?

Det er vigtigt for mig, at man har det godt socialt på sin arbejdsplan. Jeg synes, at der er et utroligt godt arbejdsmiljø i Dansk Byggeri – både i min egen afdeling, men også på tværs af afdelingerne. Derudover er der en god balance i Dansk Byggeri i forhold til arbejde og privatliv. Jeg er under en kompetent ledelse, der vægter frihed under ansvar – noget der fungerer helt fantastisk i min optik. Til sidst er vi enormt gode til at sparre og hjælpe hinanden i afdelingen, og man kan altid spørge en kollega til råds.

  • Hvorfor er Dansk Byggeri en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Dansk Byggeri har øje for den enkelte medarbejder, og hvordan man kan udvikle sig. Som nyuddannet synes jeg, at det er fantastisk, at min leder går op i, hvordan jeg kan rykke mig og blive bedre. Som jurist - med interesse for entrepriseretten - er Dansk Byggeri en fantastisk organisation at være i, fordi man virkelig får lov til at specialisere sig.

Som organisation gør vi enormt meget for at hjælpe vores medlemmer, hvilket man mærker hver eneste dag rundt omkring i huset.

Læs mere om Dansk Byggeri

Mød andre kandidater fra Dansk Byggeri


Annoncer