Mød Dansk Byggeri

Få her et indblik i Dansk Byggeri som arbejdsplads. Mød samtidig 2 medarbejdere fra virksomheden, der giver et indblik i deres forskellige arbejdsopgaver hos Dansk Byggeri.

Dansk Byggeri

Dansk Byggeri – En af landets største erhvervsorganisationer

En mangfoldig og tryg arbejdsplads i en branche i rivende udvikling

Dansk Byggeri er erhvervs- og arbejdsgiverorganisation inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Vi har base i hjertet af København på Nørreport, men har også kontor i Århus og Herning. Vi arbejder for at fremme medlemmerne og branchens interesser og rådgive og informere medlemsvirksomhederne på optimal vis.

Der er mange forskellige stillinger i Dansk Byggeri, som indbefatter både advokater, journalister, økonomer, IT-konsulenter, kommunikationsrådgivere og konsulenter inden for bl.a. uddannelse, arbejdsmiljø samt fagspecifikke områder inden for byggeriet. Vi har også mange studenterstillinger inden for en bred vifte af fag- og arbejdsområder.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads, hvor der er stor vægt på udvikling af medarbejdere og trivsel på arbejdspladsen. Som medarbejder i Dansk Byggeri bliver du en del af et godt fællesskab, hvor vores forskellighed skaber værdi for alle på arbejdspladsen.

Mød 2 medarbejdere fra Dansk Byggeri


Annoncer