Oliver Skjold Pedersen, Graduate, Carlsberg

Mød Oliver, der hos Carlsberg beskæftiger sig med en bred vifte af projekter. Arbejdsopgaverne byder på lige fra planlægning af et PR event til udvikling af nye øl varianter.

Carlsberg
Graduate

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er International Graduate i Group Commercial og sidder i min første rotation af 3 i Craft & Speciality teamet. I Craft & Speciality er vi globalt ansvarlige for brands såsom Somersby, 1664 Blanc, Grimbergen, og Brooklyn. Jeg sidder med 1664 Blanc og Grimbergen og er projektleder på mange forskellige projekter. Det vil sige, at jeg arbejder med en bred vifte af projekter alt lige fra planlægningen af et stort PR event til udvikling af Point Of Sale Materials til udvikling af nye øl varianter.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Noget af det mest spændende er at finde løsninger på de problemer vores markeder står overfor samt at skulle lede projektteams med kollegaer, som ofte har op til 20 års erfaring inden for deres område. Man skal lære at stille de korrekte spørgsmål, så man får den viden, man søger til at kunne komme videre med sit projekt, og så får man samtidig testet sine lederskabsevner.

Det spændende ved at sidde i en brand manager-rolle er, at man kommer til at arbejde med hele værdikæden fra udvikling til supply chain til implementering til markederne. Man får en vigtig viden om, hvordan virksomheden fungerer, som bestemt kommer én til fordel i fremtidige stillinger.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Min uddannelse handlede om at lave forretning og operere som virksomhed i udviklingslande samt emerging markets. Carlsberg er en global virksomhed, og jeg har for eksempel derfor daglig kontakt med markederne i blandt andet Asien. Den kulturelle og forretningsviden, jeg har opnået gennem studiet, har bestemt gjort det nemmere at forstå og koordinere projekter på tværs af kontinenter.

Derudover skrev jeg kandidat om netop Carlsberg i Kina, hvor vi blandt andet havde kontakt til flere fra Carlsberg Kina, som jeg i dag arbejder med på flere projekter.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Carlsberg?

1. At jeg har dygtige passionerede kollegaer, hvilket er noget, jeg har savnet i de tidligere jobs, jeg har haft. Jeg bruger min kollegaer til at få support og feedback, jeg har brug for for at kunne udvikle sig.

2. At jeg bliver udfordret på alle aspekter.

3. At der er et utal af samples af øl, cider og gode fredagsbarer. Udover det, så har du muligheden for at blive ølekspert, hvilket bestemt vil imponere vennerne. 

  • Hvorfor er Carlsberg en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i?

Graduate programmet giver dig et utal af muligheder. Det er tydeligt, at Carlsberg investerer i din fremtid både i form af workshops, egen mentor og udlandsophold. Jeg skal for eksempel til Cambodia i 6 måneder for at lære, hvordan det er at være et Carlsberg på dette marked, og når jeg kommer hjem, vil jeg få en rolle som specialist fremfor generalist, som jeg sidder i lige nu. Carlsberg sørger for, at man får et 360 graders perspektiv på virksomheden, så man i sidste ende kan være med til at skabe mere værdi.

Læs mere om Carlsberg

Mød andre kandidater fra Carlsberg


Annoncer