Caroline Leopold, Marketing Assistant, Carlsberg

Mød Caroline, der er Marketing Assistant hos Carlsberg. For Caroline er der ikke to dage, der er ens, og hendes opgaver byder på alt fra eventkoordinering til hjemmesideopdatering.

Carlsberg
Marketing Assistant

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

I Carlsberg Brand Marketing beskæftiger vi os med brandorienteret marketing, der primært vedrører vores masterbrand; Carlsberg pilsner, Carlsberg 1883, Carlsberg Nordic og den nye øl, der kommer til at hedde Carlsberg Humle.

Min arbejdsdag og mine opgaver varierer en hel del - der er ikke en dag, der er ens. Mine faste og dermed primære arbejdsopgaver er eksempelvis bestillinger af samplings til events, eventkoordinering og oprettelse af purchase orders. Dog fylder de løbende opgaver en del mere end de faste. Hertil kan nævnes at drive lanceringevents, hjemmesideopdateringer, markedsanalyser, præsentationer etc. Mulighederne er mange, og hvis man har mod på at påtage sig mere ansvar, skal man nok få det tildelt.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende ved mit job er de opgaver, hvor jeg får tildelt ansvar og mulighed for selv at sikre, at Carlsberg Brandet tager sig bedst ud. Eksempelvis har jeg fået ansvaret for de reklamer, der kører ude i Københavns Lufthavn. Dette ansvar handler om at kunne lægge en klar og opnåelig plan, udvikle reklamer specifik til lokationen, udvælge de mest relevante reklamespots samt eksekvere på projektet. Af andre ansvarsområder kan nævnes opdatering, vedligeholdelse og videreudvikling af Carlsbergs hjemmeside, eventkoordinator for lancering af nye produkter etc.

De mest udfordrende opgaver er dem, hvor tidsfristen er korte, og hvor min erfaring inden for opgaven er lav. Dette er en udfordrende opgave for mig, idet det kræver, at jeg tilegner mig en tilstrækkelig stor viden nok til, at jeg kan udføre opgaven. Korte deadlines er med til at øge presset for mig, idet det mindsker muligheden for at rette op på potentielle fejl samt udfordrer min perfektionisme.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg læser selv Cand.merc. i Økonomisk Markedsføring på Copenhagen Business School, hvorfor min uddannelse og mit job hænger umådeligt godt sammen. Måden, jeg anvender min uddannelse i min stillig, er derfor med en grundlæggende viden om, hvordan markedsføring i teorien fungerer. Jobbet bliver derfor stedet, hvor jeg kan afprøve det lærte.

Uddannelsen for mig skal dermed ses om et vidensgrundlag, hvor jeg bruger viden til at kunne tage mere velovervejede beslutninger og til at kunne opstille forskellige mulige løsninger til stillede opgaver samt til at kunne stille kritiske spørgsmål.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Carlsberg?

1. Miljø - at der er en god stemning på kontoret, og at jeg har et godt forhold til mine kollegaer.

2. Udvikling – at det er en arbejdsplads, hvor jeg kan udvikle mig, blive fagligt udfordret, og hvor mulighederne er mange.

3. Frihed – således, at der gives plads til og mulighed for at kunne arbejde hjemmefra eller at tage på ferie uden, at der bliver set skævt på det.

  • Hvorfor er Carlsberg en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i?

Carlsberg er en attraktiv virksomhed for mig, da jeg trives på min arbejdsplads. Mine behov om miljø, udvikling og frihed spiller derfor rigtig godt sammen. Min chef og kollegaer gør, at det er en arbejdsplads, jeg har lyst til at være en del af. Jeg bliver desuden udfordret fagligt og mit ansvar og dertilhørende opgaver bliver større og sjovere. Slutteligt, så er brandet og det vi sælger et stort plus i tegnebogen, det kan man vist ikke komme udenom.

Læs mere om Carlsberg

Mød andre kandidater fra Carlsberg


Annoncer