Vis studentum.dk som: Mobile

Caroline Leopold, Marketing Assistant, Carlsberg

Carlsberg
Marketing Assistant

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

I Carlsberg Brand Marketing beskæftiger vi os med brandorienteret marketing, der primært vedrører vores masterbrand; Carlsberg pilsner, Carlsberg 1883, Carlsberg Nordic og den nye øl, der kommer til at hedde Carlsberg Humle.

Min arbejdsdag og mine opgaver varierer en hel del - der er ikke en dag, der er ens. Mine faste og dermed primære arbejdsopgaver er eksempelvis bestillinger af samplings til events, eventkoordinering og oprettelse af purchase orders. Dog fylder de løbende opgaver en del mere end de faste. Hertil kan nævnes at drive lanceringevents, hjemmesideopdateringer, markedsanalyser, præsentationer etc. Mulighederne er mange, og hvis man har mod på at påtage sig mere ansvar, skal man nok få det tildelt.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende ved mit job er de opgaver, hvor jeg får tildelt ansvar og mulighed for selv at sikre, at Carlsberg Brandet tager sig bedst ud. Eksempelvis har jeg fået ansvaret for de reklamer, der kører ude i Københavns Lufthavn. Dette ansvar handler om at kunne lægge en klar og opnåelig plan, udvikle reklamer specifik til lokationen, udvælge de mest relevante reklamespots samt eksekvere på projektet. Af andre ansvarsområder kan nævnes opdatering, vedligeholdelse og videreudvikling af Carlsbergs hjemmeside, eventkoordinator for lancering af nye produkter etc.

De mest udfordrende opgaver er dem, hvor tidsfristen er korte, og hvor min erfaring inden for opgaven er lav. Dette er en udfordrende opgave for mig, idet det kræver, at jeg tilegner mig en tilstrækkelig stor viden nok til, at jeg kan udføre opgaven. Korte deadlines er med til at øge presset for mig, idet det mindsker muligheden for at rette op på potentielle fejl samt udfordrer min perfektionisme.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg læser selv Cand.merc. i Økonomisk Markedsføring på Copenhagen Business School, hvorfor min uddannelse og mit job hænger umådeligt godt sammen. Måden, jeg anvender min uddannelse i min stillig, er derfor med en grundlæggende viden om, hvordan markedsføring i teorien fungerer. Jobbet bliver derfor stedet, hvor jeg kan afprøve det lærte.

Uddannelsen for mig skal dermed ses om et vidensgrundlag, hvor jeg bruger viden til at kunne tage mere velovervejede beslutninger og til at kunne opstille forskellige mulige løsninger til stillede opgaver samt til at kunne stille kritiske spørgsmål.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Carlsberg?

1. Miljø - at der er en god stemning på kontoret, og at jeg har et godt forhold til mine kollegaer.

2. Udvikling – at det er en arbejdsplads, hvor jeg kan udvikle mig, blive fagligt udfordret, og hvor mulighederne er mange.

3. Frihed – således, at der gives plads til og mulighed for at kunne arbejde hjemmefra eller at tage på ferie uden, at der bliver set skævt på det.

  • Hvorfor er Carlsberg en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i?

Carlsberg er en attraktiv virksomhed for mig, da jeg trives på min arbejdsplads. Mine behov om miljø, udvikling og frihed spiller derfor rigtig godt sammen. Min chef og kollegaer gør, at det er en arbejdsplads, jeg har lyst til at være en del af. Jeg bliver desuden udfordret fagligt og mit ansvar og dertilhørende opgaver bliver større og sjovere. Slutteligt, så er brandet og det vi sælger et stort plus i tegnebogen, det kan man vist ikke komme udenom.

Læs mere om Carlsberg

Mød andre kandidater fra Carlsberg

Senest opdateret: 16 aug 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 02-08-2019

Henriette Hoff, Head of Display Sales Nordic, Krak

Jeg er nordisk leder af Krak Media Group, som er en del af Eniro. Vi arbejder med salg af bannerkampagner med fokus på, hvordan vi leverer dem, så vores kunder får mest muligt ud af dem. Derudover beskæftiger vi os med data og salg heraf. Vi har også en række partnersites, som vi sælger bannerannoncer ind på, så virksomhederne bag ikke selv behøver at koncentrere sig om salg.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Sebastian Myrthue, Area Export Manager, Danish Crown

Jeg er Area Export Manager i ESS-FOOD, som er en handelsvirksomhed i Danish Crown-koncernen. Jeg har ansvaret for al indkøb af fjerkræ, okse- og grisekød i Holland og Belgien. Derudover er jeg sælger til Ungarn og Tjekkiet. Det, jeg helt kort laver, er indkøb fra slagterierne i Europa til kunder i Asien, Afrika og Europa. 

Læs mere
Sidst opdateret 29-03-2019

Anders Fode, Senior Category Leader, L'Oréal

Jeg er overordnet ansvarlig for Marketing i Danmark på hudpleje, hårpleje, hårfarve og styling. Min primære arbejdsopgave er at sikre markedsføringen af L’Oréals produkter i Danmark, så vi kan udbygge vores position som verdens førende beauty-virksomhed. Det indebærer bl.a. markedsanalyse, porteføljeplanlægning samt udvikling og implementering af kampagner.

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Rex Andersen, Marketingchef, Campus Vejle

Jeg er chef for marketingafdelingen på Campus Vejle. I marketingafdelingen laver vi reklamematerialer og vedligeholder skolens online platforme – både hjemmesider og sociale medier. Ud over at lede de to grafiske medarbejdere, der er i min afdeling, arbejder jeg i det daglige med medieplanlægning, PR, samarbejde med trykkerier, reklamebureauer og kreativ udvikling.

Læs mere
Sidst opdateret 26-03-2019

Malene Kristine Sødergren, Studentermedhjælper, KOM-KBH A/S

Jeg har ansvaret for al kommunikation via vores sociale medier og hjemmeside, hvor jeg er ansvarlig for at forfatte alt tekst til vores eksisterende platforme. Derudover sammensætter jeg videoer og billeder som den kreative del af arbejdet. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Laura Meszaros, Student Worker, LEGO Group

I am part of the Sales & Marketing Team at LEGO House, mostly focusing on digital marketing. I assist in managing our social media channels, producing content and copywrite for posts on Facebook and Instagram. It is a really creative position and I love to see how our efforts with digital marketing return in visitor numbers in the House.

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Lone Rasmussen, Studentermedhjælper, COWI

Jeg sidder i området kaldet Buildings i afdelingen for renovering. Her er jeg ofte ude i marken. Helt konkret vil det sige, at jeg blandt andet er med på sager, hvor der skal tages miljøprøver for f.eks. skimmelsvamp og PCB i forbindelse med renovering af bygninger.

Læs mere
Sidst opdateret 24-09-2019

Yalda Ghaznavi Tabrizi, Butikschef, Telenor

Jeg er butikchef i en shop in shop, hvor mine primære opgaver er at få butikken til at fungere, og at vi kommer hjem på vores daglige budgetter. Der er en masse små opgaver i løbet af dagen, men min primære opgave er at få butikken til at fungere, så mine ansatte møder ind til et miljø og en arbejdsplads, hvor de føler sig motiveret. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-08-2019

Astrid Rasmussen, Student Assistant in HR, Total

I started as a student assistant in HR MOG and was after Total’s acquisition offered a position in HR TUDK. Here my primary tasks have been to assist in managing the organizational change from MOG to Total and now in establishing Total as a desirable workplace in Denmark by enhancing the work environment for my colleagues.

Læs mere
Sidst opdateret 13-05-2019

Agnete Moos, Seniorkonsulent, UNIK

Jeg er ansat i salgsafdelingen i Team Bolig, hvor jeg er kundeansvarlig for vores kommunekunder og faciliterer kundeerfagrupper. Jeg arbejder med forretningsudvikling og pt. er min tid i høj grad dedikeret til interne projekter og implementering af nye systemer og processer. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2019

Søren Kargo Tørnqvist, Speditør, DSV

Jeg sidder til dagligt på DSV’s hovedkontor i USA, som ligger i Clark, New Jersey tæt på New York. Jeg arbejder med lufteksport og er i dialog med mennesker fra hele verden hver dag. I denne stilling er to dage aldrig ens, og der er mange spændende udfordringer hver dag. 

Læs mere
Sidst opdateret 03-10-2019

Camilla Larsen, Associate Consultant, IIH Nordic

Hos IIH Nordic sidder jeg i den afdeling, der beskæftiger sig med projekter inden for Analytics, Data og MachineLearning. I denne afdeling hjælper vi kunder i flere brancher med at få etableret et solidt udgangspunkt forderes dataindsamling og datakonsolidering, hvorfra ny teknologi kan kobles på, såsom Machine Learning ogMarketing Automation. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Josephine Guttenborg, Social Media Expert, Krak

Jeg sidder i Eniros ekspertafdeling, Krak Media Group, som beskæftiger sig med kampagneopsætningen af små- og mellemstore virksomheders annonceringer online. Jeg er ansvarlig for Facebook- annonceringerne, der køres for kunderne, og derudover assisterer jeg på opgaver, der omhandler Google AdWords. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Gustav Toftegaard Hansen, Student Assistant, 3Shape

I work with R&D Management Support. Our task is to realize top management’s initiatives, including the optimization of processes, development of new projects, creating transparency, or other internal consulting tasks. My main responsibilities involve the development of a quarterly report that assesses risks, usage and quality. 

Læs mere
Sidst opdateret 26-04-2019

Ditte Lykkestrup, SoMe Manager, BabySam

Jeg er Social- og Content Manager, og jeg sidder i marketingafdelingen. Jeg holder vores sociale medier opdateret med nyheder, konkurrencer, tips og tricks og indgår samarbejder med vores leverandører. Derudover sidder jeg med det store overblik over alt vores content/indhold på vores inspirationsside og udvikling af nye artikler, video og blogsamarbejder. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Helene Feddersen, Redaktionsassistent, Netdoktor

Som redaktionsassistent for Netdoktor Media beskæftiger jeg mig med det redaktionelle område. Mine primære arbejdsopgaver består i at skrive nyhedsartikler om sundhed, sygdom og medicin samt at redigere fakta-artikler i samarbejde med sundhedsfaglige skribenter. 

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Mathias Høgh Titelbech, Kreativ projektleder, Kvalifik

Mit primære ansvarsområde hos Kvalifik er kommunikation og kreativ idéudvikling. Det er derfor mit ansvar at varetage projekter, der vedrører udarbejdelsen af indholdet i lige fra animation- og videoproduktioner til online markedsføring. 

Læs mere
Sidst opdateret 05-03-2019

Peter Kragh Lauritsen, Head of SEO, Texta

Jeg arbejder som Head of SEO, og min primære arbejdsopgave er at skabe større synlighed for vores kunder på Google. Min typiske arbejdsdag indebærer blandt andet at udarbejde søgeords- og konkurrentanalyser, planlægge og iværksætte indsatser og følge gennemførte projekter til dørs. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Oliver Skjold Pedersen, Graduate, Carlsberg

Jeg er International Graduate i Group Commercial og sidder i min første rotation af 3 i Craft & Speciality teamet. I Craft & Speciality er vi globalt ansvarlige for brands såsom Somersby, 1664 Blanc, Grimbergen, og Brooklyn. Jeg sidder med 1664 Blanc og Grimbergen og er projektleder på mange forskellige projekter. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2019

Marie Bojesen, Senior SEM Specialist, IIH Nordic

Jeg beskæftiger mig med digital markedsføring på tværs af flere kanaler. Det er både annoncering på Google og Bing, men også på de sociale medier såsom Facebook, Instagram og LinkedIn. Til daglig sidder jeg med ansvaret for en række større danske virksomheders digitale annoncering. 

Læs mere