Johnny Møller, Supply Chain Graduate, Carlsberg

Få et indblik i, hvad Johnny laver som Supply Chain Graduate hos Carlsberg. Han er bl.a. med til at sikre, at de leverer produkter, der lever op til kvalitetskravene.

Carlsberg
First Line Leader
  • Johnny Møller
  • 29 år
  • Ansat siden 2017
  • MSc i Engineering and Management, Diplomingeniør ved AU i Herning

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

I min nuværende rotation, hvilket samtidig er min sidste af tre, er jeg First Line Leader i afdelingen B&P Soft Drink. Jeg er leder for et team på 17 medarbejdere, hvor vi som team er ansvarlige for at blande, kontrollere samt sikre levering af opblandet sirup til vores tappekolonner i Fredericia. Teamet modtager, håndterer og blander de parter, som vi bl.a. får hjem fra Coca Cola. Det betyder, at teamet er med til at sikre produktionen af alle læskedrikke, som vi tapper i Fredericia.

Som First Line Leader er mine primære arbejdsopgaver at sikre, at vi som team leverer til kolonnerne, ligesom at jeg skal være med til at sikre, at vi i processen sikrer et højt og sikkert arbejdsmiljø, samtidig med at vi leverer produkter, der lever op til vores høje kvalitetskrav. Dette skal samtidig ske, mens vi hele tiden forbedrer os ift. drift, kvalitet og svind. Som leder er det desuden min opgave at være medvirkende til god trivsel i teamet, ligesom vi har fokus på medarbejdernes udvikling.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende ved mit job er helt klart ledelsesaspektet, og dét at være medvirkende til vores konstante jagt på forbedringer. Ledelsesdelen finder jeg spændende, fordi den giver mulighed for, at jeg, i fællesskab med teamet, kan være med til at udstikke en retning og så være medvirkende til, at vi i fællesskab lægger stenene på vejen derhen. Det er en rejse, der byder på en masse spændende udfordringer lige fra opgaver af praktisk karakter i produktionsområdet til change management ift. ændrede procedurer og kommunikationen til medarbejderne omkring vores fremtidige strategi.

Som relativ nyuddannet byder det selvfølgelig på en masse udfordringer, men jeg bliver klogere hver dag og samtidig synes jeg, at det er sjovt og lærerrigt at arbejde med mennesker.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg er diplomingeniør i Global Management and Manufacturing fra Aarhus Universitet i Herning, og en overbygning som MSc in Engineering and Management of Manufacturing Systems fra Cranfield University i UK. Det betyder, at jeg medbringer en bred forståelse af værdikæden, som samtidig er formet af en meget dyb interesse og erfaring inden for produktion og optimering. Det betyder, at jeg får lov til at trække på rigtig mange aspekter fra min uddannelse, samtidig med at jeg med min tværfaglige viden nogle gange kan udfordre måden, vi anskuer udfordringerne på. Grundet graduate programmets opbygning af tre forskellige rotationer, så betyder det også, at jeg kan sætte min baggrund i spil på flere måder, hvilket jeg finder rigtig spændende.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Carlsberg?

Mulighederne indenfor virksomheden

Grundet, at vi som virksomhed stadig har en stor del af værdikæden ”in-house”, så giver det en masse muligheder for mig som ingeniør og interesseret i supply chain. Der er gode muligheder inden for både planlægning, produktion, kvalitet, lager og distribution, så det er virkelig en spændende legeplads. Derudover er det selvfølgelig fedt, at vi både er langt ift. nyeste teknologi, ligesom at der er utallige muligheder udenfor landets grænser, såfremt at man gerne vil på eventyr i udlandet.

Arven fra virksomhedens grundlægger

Helt tilbage fra vores grundlægger, så har ambitionen været konstant at forbedre øllets kvalitet og dets fremstillingsmetode. Vi er stadig gennemsyret af denne tilgang, både ift. måden vi udvikler nye produkter, måden vi producerer vores produkter på og ikke mindst vores valg af forpakninger.

Muligheden for konstant at kunne udvikle sig

Virksomhedens størrelse gør, at der løbende er muligheder for at udvikle sig. Det har vi især mærket som graduates, men det er også tydeligt, at der både bliver udbudt forskellige kurser, og at man konstant har mulighed for at kunne udbygge sin viden i mange retninger.

  • Hvorfor er Carlsberg en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i?

Som produktionsingeniør finder jeg Carlsberg et rigtig godt sted at være. Jeg kan rigtig godt lide FMCG miljøet og de udfordringer, det byder på. Derudover står vi aldrig stille, hvilket ses ved, at der altid sker noget nyt på sitet, om det så er introduktionen af nye produkter, idriftsættelse af en ny kolonne eller nye forpakninger, så sker der altid noget. Sidst, men ikke mindst, så har virksomheden nogle grundlæggende værdier, som jeg er enig i, og som jeg føler, bliver holdt i hævd. Derudover er det fedt at være med til at lave fede produkter, som alle danskere har et forhold til.

Læs mere om Carlsberg

Mød andre kandidater fra Carlsberg


Annoncer