Rasmus Nøhr, Konsulent, Capgemini

Som konsulent hos Capgemini består Rasmus' primære arbejdsopgave i udvikling af CMS systemer. Det indebærer alt fra estimering af opgaver til produktion.

Capgemini
Konsulent
  • Rasmus Nøhr
  • 25 år
  • Ansat siden 2018
  • Datamatiker fra EASJ

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg sidder i vores digitale webafdeling, hvor vi udvikler nye digtale løsninger og værktøjer til vores kunder. Mine primære arbejdsopaver er udvikling af CMS systemer (Content Management Systems), hvor jeg som udvikler har været med lige fra starten af projekterne. Det indebærer alt fra estimering af opgaver og sprint planning til produktion.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Som konsulent er der mange spændende og udfordrende opgaver i og med, at jeg kommer ud på forskellige arbejdsopgaver hos forksellige kunder, hvor ikke én opgave er ens. Jeg synes, at det er mest interessant, når jeg bliver udfordret i min læring og får nye kompetencer med mig. Dette er der stor mulighed for hos Capgemini.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg har en erhvervsakademisk uddannelse som datamatikker på EASJ. I mit daglige arbejde trækker jeg på mit studie og bruger den viden i praksis. Igennem mit uddannelsesforløb lærte jeg f.eks. omkring den agile udviklingsmetode Scrum. Denne metode har jeg brugt meget igennem mit arbejde hos Capgemini, da næsten alle projekter og opgaver, som jeg har været på, benytter Scrum eller en lignende variant som udviklingsmetode.

På datamatikkeruddannelsen lærte jeg mange forskellige frameworks og teknologier, hvilket også er noget, som jeg har bygget videre på hos Capgemini.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Capgemini?

1. En vigtig ting for mig er, at jeg har mulighed for at kunne dygtiggøre mig og hele tiden blive klogere. Dette er bestemt en mulighed hos Capgemini, da jeg både har taget kuser og certificeringer i bla. Umbraco CMS.

2. Dernæst er det vigtigt for mig, at jeg befinder mig i et godt arbejdsmiljø og har nogle gode kollegaer, som jeg kan spare med samt en god ledelse.

3. Derudover synes jeg, at det er vigtigt at have god balance mellem arbejde og fritid og kunne skelne mellem dette. 

  • Hvorfor er Capgemini en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

For mig er Capgemini en attraktiv virksomhed, da man selv kan medvirke til, hvilken karrierevej man vil gå. Capgemini tilbyder et bredt udvalg af muligheder ift. hvilken vej man kan gå i sin karriere.

Da Capgemini er en stor international virksomhed, er der rig mulighed for at få hjælp og sparring til opgaver, men også hælp til karriereudvikling med henblik på kurser og certificeringer. Det er et inspirerende miljø med hårdtarbejdende, dygtige og kompetente kollegaer.

Læs mere om Capgemini

Mød andre kandidater fra Capgemini


Annoncer