Mød Capgemini

Er du nysgerrig på dine karrieremuligheder hos Capgemini? Læs mere om virksomheden her, hvor du også kan møde 4 medarbejdere og få indblik i deres hverdag.

Capgemini

Capgemini - Førende global leverandør i rådgivning og teknologi services

Capgemini er førende global leverandør af rådgivning, teknologi services og digital transformation. Virksomheden er i front, når det kommer til innovation for at kunne realisere sine kunders potentiale inden for Cloud, Digital og platforme. 

Capgemini Danmark er et af 40 lande, der repræsenterer mere end 210.000 ansatte. Og vi har vokseværk! Vi søger Danmarks absolut bedste IT-ildsjæle, der vil være med til at digitalisere vores kunder - er du en af dem?

Computerworld har i 2018 udnævnt os til at være den 6. bedste arbejdsplads, når det kommer til arbejdsglæde, og vi ved hvad det skyldes. For hvis du drømmer om en arbejdsplads som sætter en ære i at efterleve sine værdier og har et stærkt etisk, økonomisk og erfaringsmæssigt grundlag, hvis du vil have muligheden for at blive en del af et kompetent hold, hvor du både udfordres fagligt og får muligheden for at præge dine arbejdsopgaver, hvis du værdsætter en god balance mellem arbejde - og privatliv, hvis du mener, at et godt arbejdsmiljø skal være uformelt, trygt og venskabeligt; er Capgemini den perfekte arbejdsplads for dig!

Mød 4 medarbejdere fra Capgemini


Annoncer