Bliv elev på Testrup Højskole

Læs mere om Testrup Højskole og bliv klogere på det unikke sted for læring og personlig udvikling, som bygger på inspiration fra den danske højskoletradition i smukke omgivelser.

Bliv elev på Testrup

Testrup Højskole er beliggende i det smukke landskab i det vestlige Danmark, syd for Århus. Det er et unikt sted for læring og personlig udvikling, som bygger på  inspiration fra den danske højskoletradition, der har gjort Testrup Højskole til et åndeligt og intellektuelt tilflugtssted for studerende fra hele landet i mere end fem årtier. Læs med i artiklen og bliv klogere på hvad der er helt særligt for lige netop Testrup!


Det der adskiller Testrup Højskole fra andre uddannelsesinstitutioner er dens alternative tilgang til læring, som fokuserer på tværfaglig undervisning og eksperimenterende pædagogik. Så hvis du ikke er stor fan af traditionelle fag og karakterer, så får du her mulighed for at udforske interesser og lidenskaber på tværs af forskellige fagområder og kreativt udtryk.

Højskolens undervisningsprogram er mangfoldigt og tilpasset den enkelte studerendes behov. De tilbyder kurser inden for teater, musik, kunst, kultur og samfund, og de studerende opfordres til at vælge de emner, der interesserer dem mest. Det skaber en dynamisk læringsoplevelse, hvor de studerende bliver opmuntret til at udfordre sig selv og tænke kritisk. På Testrup Højskole betragtes læring nemlig ikke kun som en akademisk disciplin, men som en helhedsoplevelse. Skolen lægger stor vægt på fællesskab og social interaktion gennem fælles måltider, debatter, kunstprojekter og kulturelle arrangementer. Skolens beliggenhed i det naturskønne område giver også de studerende mulighed for at udforske og fordybe sig i naturen, og det understøtter også den bæredygtige profil, som også præger køkkenets identitet på højskolen. 

Testrup Højskole er mere end bare en uddannelsesinstitution; det er en oplevelse, der transformerer studerendes liv. Det er et sted, hvor de kan udforske deres passioner, udvikle deres færdigheder og opdage nye interesser. Gennem det brede udvalg af kurser, det aktive fællesskab og den naturskønne beliggenhed giver Testrup Højskole en unik mulighed for personlig og intellektuel vækst.


Mød elever fra Testrup Højskole

Klik på eleverne for at læse mere om deres oplevelser på Testrup Højskole. Her fortæller de blandt andet om, hvorfor de har valgt at gå på højskole, hvad de har fået ud af deres højskoleophold og giver et indblik i hverdagen.

lykke

Jeg valgte Testrup Højskole, fordi jeg ønskede en højskole, hvor jeg kunne fordybe mig i noget kunstnerisk, men også ønskede et sted hvor der bliver lagt op til at vende og diskutere nyheder og filosofi.

william

Jeg synes personligt, at vi har et super dejligt miljø på skolen, hvor man i dén grad kan mærke, at folk passer rigtig godt på hinanden.

Emilia Pedersen

Emilia Pedersen

Digital Content Editor (Vis mere)
Emilia arbejder som Digital Content Editor på studentum.dk. Emilia er blandt andet ekspert i kreative uddannelser, og så er hun skarp på barselsreglerne. Hun har en kandidat fra Københavns Universitet i Visuel Kultur. (Mindre)

Omkring

Emilia arbejder som Digital Content Editor på studentum.dk. Emilia er blandt andet ekspert i kreative uddannelser, og så er hun skarp på barselsreglerne. Hun har en kandidat fra Københavns Universitet i Visuel Kultur.

Annoncer