Mød Magnus fra Ubberup Højskole

Læs meget mere om Magnus' beslutning om at tage på højskole, hvorfor det blev Ubberup Højskole og meget mere lige her.

Mød Magnus fra Ubberup Højskole

Trænger du til, at der skal ske noget nyt? Overvejer du at tage et højskoleophold? Så læs videre her, hvor Magnus fortæller om sit højskoleophold på Ubberup Højskole. Her fortæller han også lidt om, hvorfor han valgte at tage et højskoleophold og hvad han vil anbefale andre, der overvejer at tage på højskole. Læs om Magnus' oplevelser her.


Hvorfor valgte du netop Ubberup Højskole?

Jeg ville gerne på højskole, fordi jeg havde behov for at prøve noget nyt – og jeg synes, det er fedt med et sted, hvor man kan udvikle sig og møde nye venner. Jeg valgte Ubberup Højskole, fordi det er en livstilshøjskole, der er specialiseret i at hjælpe deres elever med at skabe en sund livstil for både krop og sjæl. Man har ikke en specifik linje, man følger men en masse fede fag, man kan blande på kryds og tværs. Blandt andet mange sjove sportsgrene og kreative fag.

Hvordan er fællesskabet på Ubberup Højskole? 

Det er et super fedt miljø! Eleverne er i en meget bred aldersgruppe, og det giver et super godt og særligt fællesskab, fordi vi kan lære af hinanden på tværs af alder. På mit hold har der været elever fra 18-70 år, men rigtig mange i 20erne.

Hvordan ser en typisk dag ud for dig på Ubberup Højskole?

Jeg står op kl 7:30 spiser morgenmad til kl. 8 derefter er der morgenrengøring i 20 minutter. Så har vi morgensamling fra 9-9:30. og efter det begynder dagen med de fag jeg selv har valgt, at jeg gerne vil have. En typisk ”skoledag” slutter mellem 15.30 og 17.30. alt afhængig af, hvor mange fag jeg har valgt den pågældende dag.

Jeg ville gerne på højskole, fordi jeg havde behov for at prøve noget nyt – og jeg synes, det er fedt med et sted, hvor man kan udvikle sig og møde nye venner.

Hvad er det bedste ved opholdet på Ubberup Højskole?

Det bedste for mig er, at jeg kan se en udvikling med min krop, jeg kan se at bliver bedre til de sportsgrene jeg har valgt. Samtidig bliver jeg meget klogere på den sunde livstil jeg er kommet her op for at få. Og så er det bare vildt fedt, at jeg har fået så mange nye venner og bekendtskaber fra hele Danmark.

Hvordan var din studietur med Ubberup Højskole?

Jeg har ikke været studietur i forbindelse med opholdet, men man kan vælge et fag, der hedder Kulturtur, hvor vi er på spændende ture rundt på Sjælland og bliver klogere på en masse nye ting.

Hvorfor vil du anbefale andre at tage på højskole og har du nogle gode råd?

Det er mega fedt at gå på højskole! Man får en masse nye venner, og man udvikler sig. For mig har det også været rigtig fedt for at prøve noget nyt og se min hverdag lidt på afstand. Hvis man godt kan lide det sociale liv, man også oplever på en efterskole, så tag på højskole. Kom afsted. Kom åbenhjertet og kom glad. Så får du det pissefedt på en højskole.

Er du interesseret i at gå på Ubberup Højskole?

Læs mere om Ubberup Højskole

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer