Vis studentum.dk som: Mobile
Bliv elev på Viborg Idrætshøjskole

Bliv elev på Viborg Idrætshøjskole

Viborg Idrætshøjskole byder på masser af fed sport, idræt, kultur og fællesskab

Som elev på Viborg Idrætshøjskole træder du ind i et frirum, hvor alt er muligt.

Her – omgivet af sø og skov og med fantastiske faciliteter til rådighed – kan du dyrke din passion. Du kan blive bedre, stærkere og mere teknisk bevidst. Du kan udfordre dig selv og andre. Du kan opdage nye idrætsgrene og blive overrasket over, hvor sjovt det er.

Viborg Idrætshøjskole er meget mere end nogle måneder med sved på panden, nye venner og skønne rejser. Det er et forpligtende fællesskab og ægte højskoleånd i et større perspektiv. Deltager du aktivt, er fællesskabet en dynamisk platform til personlig udvikling, stærke relationer og dannelse for resten af livet. Højskolen er kendt for at have nogle af landets dygtigste instruktører og fedeste faciliteter – både når det gælder ude- og indendørs idræt.

Du bestemmer selv, hvilke fag dit højskoleophold skal indeholde

Hvis det er svært at vælge en linje i forbindelse med valg af højskole, så er Viborg Idrætshøjskole måske løsningen for dig. Idrætshøjskole og politilinjen er begge linjer, hvor du selv bestemmer dit indhold. Det er kun politilinjen som skiller sig ud, med de obligatoriske teoretiske fag, som vores politielever skal have.

Hos os kan du nemlig selv sammensætte din egen ”linje”

Du kan f.eks. lave et skema med Rough’n tough, Svømning og Yoga… Eller hvad med Kajak, Rytme/dans og Klatring?… Eller en helt anden blanding… der er mange muligheder i forhold til valg af fag.

Mød elever fra Viborg Idrætshøjskole

Klik på eleverne for at læse mere om deres oplevelser på Viborg Idrætshøjskole. Her fortæller de blandt andet om, hvorfor de har valgt at gå på efterskole, hvad de har fået ud af deres højskoleskoleophold og giver et indblik i hverdagen på Viborg Idrætshøjskole. 

Mød Amalie fra Viborg IH

Amalie, Rough’n tough & OCR
"Jeg fandt Viborg IH på Højskolerne.dk og valgte Viborg IH ud fra deres virkelig fede faciliteter, og at der var stor variation i deres fag."

Mød Klara fra Viborg IH

Klara, Adventure og OCR
”Jeg undersøgte hvilke andre højskoler der var, og Viborg havde den kombination af fag, som interesserede mig mest."

Mød Mazz fra Viborg IH

Mazz, Adventure + Rough’n Tough
”Jeg valgte Viborg IH på baggrund af deres sindssyg fede placering og deres store mængde af faciliteter."

Senest opdateret: 25 nov 2021

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 25-11-2021

Mød Mazz fra Viborg Idrætshøjskole

"Jeg valgte Viborg IH på baggrund af deres sindssyg fede placering og deres store mængde af faciliteter." Læs mere om, hvorfor Mazz valgte et højskoleophold hos Viborg Idrætshøjskole.

Læs mere
Sidst opdateret 25-11-2021

Mød Amalie fra Viborg Idrætshøjskole

"Jeg fandt Viborg IH på ”Højskolerne.dk”s hjemmeside og valgte den ud fra deres virkelig fede faciliteter, og at der var stor variation i deres fag." Læs mere om, hvorfor Amalie valgte et højskoleophold hos Viborg Idrætshøjskole

Læs mere
Sidst opdateret 25-11-2021

Mød Klara fra Viborg Idrætshøjskole

"Jeg elsker at mærke fællesskabet, som er på Viborg IH." Læs meget mere om, hvorfor Klara valgte et højskoleophold på Viborg Idrætshøjskole.

Læs mere
Sidst opdateret 25-11-2021

Mød Stine fra Vallekilde Højskole

"Det blev Vallekilde Højskole fordi jeg var på et kursus her i 2018, hvor jeg blev fuldstændig forelsket i stedet, bygningerne, naturen, lærerne, faget, maden og meget mere." Læs mere om, hvorfor Stine valgte et ophold på Vallekilde Højskole. 

Læs mere
Sidst opdateret 25-11-2021

Bliv elev på Vallekilde Højskole

Vallekilde Højskole er en almen højskole med fokus på kreativ produktion, tid til fordybelse og plads til at fejle. Læs mere om Vallekilde Højskole, og mulighederne på højskolen i denne artikel. 

Læs mere
Sidst opdateret 24-11-2021

Mød Joachim fra Vallekilde Højskole

"Jeg opdagede Vallekilde Højskole gennem en god ven, og var stort set solgt allerede første gang, jeg var på besøg tilbage i 2019." Læs mere om, hvorfor Joachim valgte et ophold på Vallekilde Højskole.

Læs mere