Mød Anna Amalie fra Kunsthøjskolen i Holbæk

"Jeg udviklede mit kunstneriske udtryk og kom tættere på mig selv. Jeg lærte meget den tid jeg var afsted." Læs mere om, hvorfor Anna Amalie valgte Kunsthøjskolen i Holbæk.

Mød Anna Amalie fra Kunsthøjskolen i Holbæk

Drømmer du om lidt luftforandring og at der sker lidt nyt i hverdagen? Måske har tanken om et højskoleophold strejfet dit? Så er du landet det helt rigtige sted! Her vil Anna Amalie nemlig fortælle lidt om sit højskoleophold på Kunsthøjskolen i Holbæk. Anna Amalie vil ligeledes dele sine anbefalinger med dig, der sidder og overvejer et højskoleophold, samt hvorfor Anna Amalie selv valgte at tage på højskole. Læs meget mere i artiklen her, og bliv klogere på, hvad du kan forvente dig af et højskoleophold. 


Hvorfor valgte du netop Kunsthøjskolen i Holbæk?

Jeg havde brug for en forandring i mit liv. Jeg ville gerne opleve noget nyt, udvikle mig og få nye muligheder. Jeg valgte Holbæk Kunsthøjskole fordi jeg havde hørt godt om den fra mine bekendte. Udvalget af fag passede også perfekt til mine interesser. Skolen ligger midt i natur og har meget chamerende bygninger. Værkstederne er enormt smukke og virkelig dejlige at arbejde i.

Hvordan er fællesskabet på Kunsthøjskolen i Holbæk? 

Fælleskabet var rigtig godt, Holbæk er et sted med plads til alle type mennesker og deres individuelle behov. Der var plads til at udfolde sig og en støtte fra skolens side til dette. Det var et positivt miljø fyldt med nysgerrighed og interesse til at lære mere, snakke sammen og åbne ens horisonter. Lærerne viste en oprigtig interesse i at lære mig og mit arbejde med kunsten at kende. Jeg følte en stor tryghed og glæde da jeg gik på skolen, og føler det stadig når jeg besøger skolen.

Hvordan ser en typisk dag ud for dig på Kunsthøjskolen i Holbæk?

Måltider, fællessamling, fordybning i værkstedet og en aften sammen med venner. Det er svært at forklare en typisk dag, for hver dag var ny og anerledes. Der var stadig en rutine men det blev aldrig kedeligt. Der var ugentlige talks med kunstnere, fest i weekenden hvis man var til det og hyggelige værkstedsdage.

Der var en frihed til at forme sin dag efter det man havde lyst. Eleverne var en stor del af at planlægge og finde på de forskellige begivenheder på skolen. I et samarbejde mellem skole og elever bliver opholdet noget helt særligt for hver årgang.

Jeg valgte Holbæk Kunsthøjskole fordi jeg havde hørt godt om den fra mine bekendte. Udvalget af fag passede også perfekt til mine interesser. Skolen ligger midt i natur og har meget chamerende bygninger.

Hvad er det bedste ved opholdet på Kunsthøjskolen i Holbæk?

Jeg udviklede mit kunstneriske udtryk og kom tættere på mig selv. Jeg lærte generelt meget den tid jeg var afsted. Om mennesker, om verdenen vi lever i og kunst. Jeg fik rigtig tætte venner, som jeg holder meget af.

Hvorfor vil du anbefale andre at tage på højskole og har du nogle gode råd?

Jeg vil anbefale at tage på højskole til ALLE. Også til de personer der ikke tror højskole er noget for dem. Der er plads til dig, for den du er. Det er sjovt, selvudviklende og lærerigt. Kom åbensindet og tag imod alle de forskellige nye oplevelser.

Er du interesseret i at gå på Kunsthøjskolen i Holbæk?

Læs mere om Kunsthøjskolen i Holbæk her

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer