Mød Maria fra Højskolen Acts Academy

Her kan du læse om Marias ophold på Højskolen Acts Academy, og blive klogere på hvorfor højskolen var det helt rigtige for hende. 

Maria fra Acts Academy

Vil du kombinere højskolefællesskabet med Gud og spændende fag, så er Højskolen Acts Academy måske noget for dig! Her kan du læse om Marias ophold på skolen, og blive klogere på hvorfor højskolen var det helt rigtige for hende. 


Hvad er dine linjefag?

Jeg går på højskolen Acts Academy, hvor jeg har linjen Communication and Storytelling.


Hvorfor ville du på højskole, og hvorfor valgte du Højskolen Acts Academy?

Højskole var faktisk ikke noget som jeg havde planlagt, men hørte omkring højskolen igennem en tidligere elev. Jeg tog et nærmere kig på højskolen, og besluttede mig for at tilmelde mig. Den beslutning var den bedste beslutning jeg har taget, og jeg elsker at være her. Acts Academy har så meget at tilbyde, og så er det jo en international højskole med folk fra forskellige lande, men også folk i forskellige aldre. Jeg har valgt højskolen pga. de gode faciliteter og deres vildt gode undervisning.


Hvordan er miljøet / fællesskabet på din højskole?

Fællesskabet på højskolen er vildt stærkt, man føler sig så tryg her, og det er virkelig et sted fyldt med opmuntring. Det er et sted hvor der er plads til alle mennesker, alt fra familier, til unge, til gamle, til nylige kristne, og nogen der har været i de kristne kredse i lang tid.

"
Noget af det jeg beundrer mest ved denne højskole er fællesskabet, det er så et unikt og stærkt fællesskab.


Hvordan ser en typisk dag ud for dig på din højskole?

En typisk dag på højskolen starter ofte ud med Arise, her deltager enten til Arise, ellers er jeg med i lovsangsgruppen til Arise. Efter Arise er der typisk undervisning fra 9.15-15, med pauser imellem og frokost. Efter skole slapper jeg for det meste af, og ellers er jeg social med mennesker. Hvis det er events den dag, som girls/boys night eller vores linkteam har arrangeret noget, så prøver jeg så vidt mulig at deltage i det.


Hvad er det bedste ved opholdet?

I korte træk ville jeg sige undervisningen og fællesskabet er det bedste ved opholdet. Samtidig så alt det du lære fra undervisningen for du også lov til at bruge i praksis, og denne praksis er selvfølgelig afhængig af hvad for en linje man er på.


Vil du fortælle lidt om jeres studietur?

Jeg har været på en studietur som gik til Israel. Turen til Israel var en helt unik oplevelse, og det var så godt planlagt og det fungerede så godt. Israel turen bragte mennesker sammen, og var med til at styrke fællesskabet, og så er det jo bare en kæmpe bonus at vi skulle til Israel som er Guds land.


Hvorfor vil du anbefale andre at tage på højskole og har du nogle gode råd?
Jeg ville anbefale enhver der er nysgerrig på tro, eller søger en personlig investering i sig selv og sin tro. Mit eneste gode råd er at man skal være indstillet på at blive udfordret, men dermed sagt er det det bedste sted at udvikle sin tro.

Læs mere om Højskolen Acts Academy

Emilia Pedersen

Emilia Pedersen

Digital Content Editor (Vis mere)
Emilia arbejder som Digital Content Editor på studentum.dk. Emilia er blandt andet ekspert i kreative uddannelser, og så er hun skarp på barselsreglerne. Hun har en kandidat fra Københavns Universitet i Visuel Kultur. (Mindre)

Omkring

Emilia arbejder som Digital Content Editor på studentum.dk. Emilia er blandt andet ekspert i kreative uddannelser, og så er hun skarp på barselsreglerne. Hun har en kandidat fra Københavns Universitet i Visuel Kultur.

Annoncer