Bliv elev på Den Internationale Højskole

På Den Internationale Højskole får du mulighed for en spændende hverdag sammen med en masse andre elever, hvoraf flertallet er internationale. Alt på højskolen foregår på engelsk, så hvis du trænger til at styrke dine engelskkundskaber, så er dette lige højskolen for dig! Læs meget mere om Den Internationale Højskole her.

Bliv elev på Den Internationale Højskole

Den Internationale Højskole er smukt beliggende i naturskønne omgivelser i Helsingør. Her har du ikke langt til vandet eller danske kulturelle oplevelser som for eksempel Kronborg Slot, hvor du i kasematterne finder I nationalhelten Holger Danske, eller andre kulturelle og historiske skatte såsom Museet for Søfart eller Danmarks Tekniske Museum. Fra højskolen er der heller ikke langt til dine forskellige lokale muligheder for shopping eller hyggelige caféer.

Den Internationale Højskole kaldes på engelsk også International People's College, og med god grund. På højskolen finder du nemlig elever fra omkring 30 forskellige lande, ja faktisk er flertallet af eleverne internationale, så der er rig mulighed for at komme helt tæt på andre kulturer. Sammenlignet med andre højskoler i Danmark, fokuserer Den Internationale Højskole på verden og globale studier, hvorfor alt på skolen foregår på engelsk. Det giver dig dermed også rigtig gode muligheder for, at få trænet dine engelskkundskaber. Du har mulighed for at vælge mellem næsten 40 forskellige fag og klasser, der giver dig mulighed for at dykke ned i et område der har netop din interesse. 

Mød elever fra Den Internationale Højskole

Klik på eleverne for at læse mere om deres oplevelser på Den Internationale Højskole. Her fortæller de blandt andet om, hvorfor de har valgt at tage på højskole, hvad de har fået ud af deres højskoleskoleophold, hvorfor de valgte lige præcis den højskole og så giver de dig et indblik i hverdagen på Den Internationale Højskole.  
Bemærk venligst at disse to udtalelser er på engelsk.

Chikako

Chikako

"The best thing about the stay is that I feel young again and my heart has become soft."

Gul

Gul

"The environment in IPC is very welcoming and warm (hygge!), and the community is a big family."

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer