Bliv elev på Askov Højskole

Askov Højskole har eksisteret siden 1865, og er et sted, der er fuld af historie. Askov er en mindre højskole, hvor man kommer hinanden ved, og hvor der både er mulighed for at lære og have det sjovt samtidig. Læs mere om Askov Højskole her.

Bliv elev på Askov Højskole

Har du lyst til at lære noget nyt, bare fordi det er interessant og sjovt? Og måske få afklaret, hvilken retning, du skal uddanne dig i? Samtidig med, at du er del af et fedt fællesskab, hvor du får nye, nære venner?  Alt det kan du på Askov Højskole, hvor du bliver del af et tæt og trygt fællesskab. 

Du vælger et linjefag, som du kan fordybe dig i, og derudover skal du vælge forskellige valgfag efter dine interesser. Desuden har du også fællesfag sammen med alle de andre på højskolen. 

Linjefagene på Askov Højskole er: 

  • Journalistik 
  • Filmproduktion 
  • Litteratur 
  • Game Design 
  • Robotteknologi 
  • Dansk sprog og kultur 

Valgfagene er fx keramik, tegning, ’Verden omkring dig’, sammenspil, podcast og e-sport. 

Askov Højskole ligger lige midt i Jylland og er nemt at komme til fra hele landet. Det tager kun 2½ time i tog fra København. Højskolen har eksisteret siden 1865 og er et sted fyldt af historie og også af historier. Her vil du blive en del af en mindre højskole, hvor alle kender hinanden, og hvor du bliver mødt af engagerede lærere, som har en høj faglighed og brænder for at være med til at give dig et fedt højskoleophold. 

Du kan vælge ophold fra 12-24 uger, og på alle ophold bortset fra 12 ugers forløbet kommer du på højskoletur til udlandet. Prisen er inkluderet i din betaling, så rejsen koster dig ikke ekstra. Om efteråret går turen til Færøerne og i foråret til Dresden. Turen er for alle elever på højskolen, så det bliver en stor, fælles oplevelse.  

I marts måned har Askov Højskole desuden hvert år et fire ugers forløb, ’Springbræt til journalistik’, for elever, der søger ind på en journalistuddannelse med optagelsesprøve. 

Mød elever fra Askov Højskole

Klik på eleverne for at læse mere om deres oplevelser på Askov Højskole. Her fortæller de blandt andet om, hvorfor de har valgt at gå på højskole, hvad de har fået ud af deres højskoleskoleophold og giver et indblik i hverdagen på Askov Højskole. 

Andreas

 "Det bedste ved mit højskoleophold på Askov Højskole er helt sikkert de venskaber, som jeg har fået ud af det.”

Maria

"Hvis der er et fag eller noget, man godt vil have tjekket ud, kan man jo netop prøve ting af på højskole."

Rebecca

"Det er dejligt at kunne fordybe sig i noget, man interesserer sig for, og som man ikke kan få ved almindelig skolegang."

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer