Bliv elev på Acts Academy
22 jun 2023

Bliv elev på Højskolen Acts Academy

Højskolen Acts Academy er en unik højskole, der tilbyder en omfattende uddannelse inden for kristen tro, personlig udvikling og kreativitet. Med sin forankring i kristne værdier og engagement i at udfordre eleverne til at opdage deres fulde potentiale i kirken og samfundet, giver Acts Academy en berigende og transformative oplevelse.


En af de mest fremtrædende træk ved Acts Academy er skolens fokus på at udvikle en dyb fortrolighed med Gud. Uanset om du allerede har en etableret tro eller søger at udforske kristendommen på en ny måde, giver skolen et rum for refleksion, bøn, bibelstudier og åndelig praksis. Eleverne opfordres til at stille spørgsmål, udfordre deres egne overbevisninger og udvikle en personlig og autentisk forbindelse til Gud.

Acts Academy tilbyder også en bred vifte af kurser og linjer, der hjælper eleverne med at udforske og udvikle deres talenter og passioner i en kristen sammenhæng:

  • En af disse linjer er "Creative Lab," hvor eleverne kan dyrke deres kreative evner inden for kunst, musik, drama og andre kreative discipliner. Gennem workshops, projekter og forestillinger får eleverne mulighed for at udtrykke deres tro og værdier gennem kunstnerisk skabelse.
  • En anden linje på Acts Academy er "Kommunikation & Storytelling," hvor eleverne lærer at formidle deres tro og idéer på en effektiv og engagerende måde. Gennem kurser i tale, skrivning og visuel kommunikation får eleverne værktøjer til at fortælle historier, der inspirerer og påvirker andre positivt.
  • Acts Academy lægger også vægt på "Lederskab & Innovation." Eleverne får mulighed for at udvikle deres lederegenskaber og tænke innovativt inden for kirken og samfundet. Gennem kurser, projekter og praktisk erfaring bliver eleverne udfordret til at træde frem som ledere og forandringsagenter med en dyb forankring i deres kristne værdier.
  • Endelig har Acts Academy en linje kaldet "Livsmestring," der fokuserer på den personlige udvikling og trivsel. Eleverne lærer at håndtere udfordringer, opbygge sunde relationer, tage vare på deres mentale og fysiske sundhed og finde balance i livet som en kristen.

Uanset hvilken linje eleverne vælger, er der et fælles tema på Acts Academy: at opdage ens identitet, fordybe sig i sin tro og udforske ens potentiale i tjeneste for Gud og samfundet. Skolen skaber et støttende og inkluderende miljø, hvor eleverne kan vokseMød elever fra Højskolen Acts Academy

Klik på eleverne for at læse mere om deres oplevelser på højskolen. Her fortæller de blandt andet om, hvorfor de har valgt at gå på højskole, hvad de har fået ud af deres højskoleophold og giver et indblik i hverdagen.

oraney

Miljøet er som en stor familie. Det er trygt, og det er komfortabelt at være sårbar her.

maria

Acts Academy har så
meget at tilbyde, og så er det jo en international højskole med folk fra forskellige lande, men også folk
i forskellige aldre.

Senest opdateret: 22 jun 2023
Emilia Pedersen
Emilia Pedersen
Digital Content Editor

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 17-10-2022

Mød Joachim fra Vallekilde Højskole

"Jeg opdagede Vallekilde Højskole gennem en god ven, og var stort set solgt allerede første gang, jeg var på besøg tilbage i 2019." Læs mere om, hvorfor Joachim valgte et ophold på Vallekilde Højskole.

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Mød Maja fra Aalborg Sportshøjskole

"Jeg elsker, elsker, elsker det højskolen har givet mig!" Maja fortæller om sit højskoleophold på Aalborg Sportshøjskole, hvorfor hun ville på højskole og hendes anbefalinger til andre, der overvejer et højskoleophold. Læs mere her.

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Mød Malene fra Aalborg Sportshøjskole

"I en alder af 28 år, besluttede jeg mig for at blive personlig træner gennem Aalborg Sportshøjskole, som skulle tage mig et halvt år." Malene fortæller om sit højskoleophold på Aalborg Sportshøjskole, hvorfor hun ville på højskole og hendes anbefalinger til andre, der overvejer et højskoleophold. Læs mere her.

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Mød Sigurd fra Aalborg Sportshøjskole

"Jeg tog på Aalborg Sportshøjskole for at møde nye mennesker, og få gang I mit sabbatår. Samtidig med at jeg kunne gå op i min træning, og få den rette vejledning." Sigurd fortæller om sit højskoleophold på Aalborg Sportshøjskole, hvorfor han ville på højskole og hans anbefalinger til andre, der overvejer et højskoleophold. Læs med her.

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Bliv elev på Aalborg Sportshøjskole

Aalborg Sportshøjskole er kendt i hele landet for at være Danmarks bedste højskole inden for idræt, sport og sundhed. Læs meget mere om højskolen her. 

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Mød Julie fra ISI Idrætshøjskole

"Jeg havde lidt kendskab til efterskolen deroppe, og vidste deres niveau på fodbold var ret højt, hvilket også var noget, jeg søgte. Det var også et plus for mig." Læs mere om, hvorfor Julie valgte et ophold på ISI Idrætshøjskole.

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Mød Sarah fra ISI Idrætshøjskole

"... Og med nærmere research på skolens hjemmeside og diverse sociale medier, så var jeg slet ikke i tvivl om, at ISI Idrætshøjskole var det rigtige sted for mig." Læs mere om, hvorfor Sarah valgte et ophold på ISI Idrætshøjskole.

Læs mere
Sidst opdateret 18-10-2022

Mød Laura fra Egå Ungdoms-Højskole

"Fællesskabet er vildt godt på EUH, da vi har så meget mulighed for at være sammen og arbejde sammen om ting. Vi har mulighed for at arrangere ting sammen i skoletiden, og det hjælper meget på fællesskabet." Læs mere om, hvorfor Laura valgte at tage på højskole, hvorfor det lige blev Egå Ungdoms-Højskole, hvad hun synes om opholdet og meget mere.

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Bliv elev på Den Internationale Højskole

På Den Internationale Højskole får du mulighed for en spændende hverdag sammen med en masse andre elever, hvoraf flertallet er internationale. Alt på højskolen foregår på engelsk, så hvis du trænger til at styrke dine engelskkundskaber, så er dette lige højskolen for dig! Læs meget mere om Den Internationale Højskole her.

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Mød Sif fra Johan Borups Højskole

"Jeg valgte Johan Borups Højskole fordi det passede med min hverdag, og derudover lød Musiklinjen rigtig fed." På denne side kan du læse mere om, hvorfor Sif valgte et højskoleophold, hvorfor hun valgte netop Johan Borups Højskole, hvad der var det bedste ved opholdet og meget mere. Læs med her. 

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Mød Masja fra Ubberup Højskole

"På Ubberup Højskole kan man arbejde med sig selv på en helhedsorienteret måde." Masja fortæller om sit højskoleophold på Ubberup Højskole, hvorfor hun valgte at tage på højskole og hvilke råd hun vil give til andre, der overvejer at tage på højskole. Læs mere her. 

Læs mere
Sidst opdateret 20-12-2022

Bliv elev på Krabbesholm Højskole

Krabbesholm er for alle. Især for dig, der længes efter at undersøge verden og tænke over fremtiden. At gå på Krabbesholm kræver ingen særlige forudsætninger. Her kan du udforske, udvikle dig og styrke dine kompetencer indenfor kunst, arkitektur, design og visuel kommunikation.

Læs mere
Sidst opdateret 14-10-2022

Mød Kristian fra Krabbesholm Højskole

"Krabbesholm Højskole er et rart og støttende rum at udvikle sig i, og man bliver bekræftet i sine kunstneriske visioner." Her kan du høre mere om Kristians ophold på Krabbesholm højskole, hvordan er typisk dag ser ud på skolen, og hvad Kristian vil anbefale andre, der overvejer et højskoleophold.

Læs mere
Sidst opdateret 13-01-2023

Mød Mie fra Den Europæiske Filmhøjskole

"Jeg har altid elsket at fortælle historier, og film- og TV-branchen blev tillokkende i gymnasiet. Så da jeg hørte om EFC, lød det som et perfekt match!" Her kan du læse mere om, hvorfor Mie valgte Den Europæiske Filmhøjskole, hvad hun synes om opholdet, hvordan en typisk dag ser ud på EFC og meget mere.

Læs mere
Sidst opdateret 03-03-2023

Mød Agathe fra Surhs Højskole

Drømmer du om et højskoleophold, og vil du gerne fordybe dig i den fantastiske hovedstad, så er et ophold på Surhs Højskole måske lige dig? Læs mere om norske Agathes erfaringer som elev på Surhs, og bliv klogere på alle de mange spændende emner, man kan dykke ned i. 

Læs mere
Sidst opdateret 04-04-2023

Bliv elev på Kunsthøjskolen i Holbæk

På Kunsthøjskolen har du mulighed for at sammensætte dit forløb. Undervisningen er ikke delt op i linjer, men tilbyder muligheden for at arbejde kunstnerisk i forskelige medier. Læs mere om dine muligheder på Kunsthøjskolen i Holbæk her.

Læs mere
Sidst opdateret 16-05-2023

Bliv elev på Grundtvigs Højskole

Grundtvigs Højskole er en af Danmarks ældste højskoler og ligger i den charmerende by Hillerød, mindre end 40 km nord for København. Læs med i artiklen og bliv klogere på alt det højskolen kan tilbyde

Læs mere
Sidst opdateret 11-05-2023

Mød Julian fra Grundtvigs Højskole

Hvis du er nysgerrig på hvordan det er at gå på Højskole, og har du et bredt interessefelt, så er Grundtvigs Højskole måske noget for dig? Vil du blive klogere, så kan du læse med i artiklen og høre alt om Julians oplevelse på højskolen. 

Læs mere
Sidst opdateret 11-05-2023

Gymnastikhøjskolen i Ollerup

Læs med om Ollerup Højskole, og bliv klogere på den danske institution, der har eksisteret i over 100 år. Skolen startede som Gymnastikhøjskolen i Ollerup og har altid haft gymnastik, den danske højskoletradition og fællesskab i sit hjerte. 

Læs mere
Sidst opdateret 22-06-2023

Mød Lykke fra Testrup Højskole

"Det bedste ved at være på højskole er at være et sted, hvor at alle de fede aktiviteter, som man gerne vil lave, er lige der hvor man selv bor." Læs mere om Lykkes oplevelse på Testrup Højskole lige her!

Læs mere