Bliv elev på Højskolen Acts Academy

Højskolen Acts Academy er en unik højskole, der tilbyder en omfattende uddannelse inden for kristen tro, personlig udvikling og kreativitet. Læs med og bliv klogere på skolen her!

Bliv elev på Acts Academy

Højskolen Acts Academy er en unik højskole, der tilbyder en omfattende uddannelse inden for kristen tro, personlig udvikling og kreativitet. Med sin forankring i kristne værdier og engagement i at udfordre eleverne til at opdage deres fulde potentiale i kirken og samfundet, giver Acts Academy en berigende og transformative oplevelse.


En af de mest fremtrædende træk ved Acts Academy er skolens fokus på at udvikle en dyb fortrolighed med Gud. Uanset om du allerede har en etableret tro eller søger at udforske kristendommen på en ny måde, giver skolen et rum for refleksion, bøn, bibelstudier og åndelig praksis. Eleverne opfordres til at stille spørgsmål, udfordre deres egne overbevisninger og udvikle en personlig og autentisk forbindelse til Gud.

Acts Academy tilbyder også en bred vifte af kurser og linjer, der hjælper eleverne med at udforske og udvikle deres talenter og passioner i en kristen sammenhæng:

  • En af disse linjer er "Creative Lab," hvor eleverne kan dyrke deres kreative evner inden for kunst, musik, drama og andre kreative discipliner. Gennem workshops, projekter og forestillinger får eleverne mulighed for at udtrykke deres tro og værdier gennem kunstnerisk skabelse.
  • En anden linje på Acts Academy er "Kommunikation & Storytelling," hvor eleverne lærer at formidle deres tro og idéer på en effektiv og engagerende måde. Gennem kurser i tale, skrivning og visuel kommunikation får eleverne værktøjer til at fortælle historier, der inspirerer og påvirker andre positivt.
  • Acts Academy lægger også vægt på "Lederskab & Innovation." Eleverne får mulighed for at udvikle deres lederegenskaber og tænke innovativt inden for kirken og samfundet. Gennem kurser, projekter og praktisk erfaring bliver eleverne udfordret til at træde frem som ledere og forandringsagenter med en dyb forankring i deres kristne værdier.
  • Endelig har Acts Academy en linje kaldet "Livsmestring," der fokuserer på den personlige udvikling og trivsel. Eleverne lærer at håndtere udfordringer, opbygge sunde relationer, tage vare på deres mentale og fysiske sundhed og finde balance i livet som en kristen.

Uanset hvilken linje eleverne vælger, er der et fælles tema på Acts Academy: at opdage ens identitet, fordybe sig i sin tro og udforske ens potentiale i tjeneste for Gud og samfundet. Skolen skaber et støttende og inkluderende miljø, hvor eleverne kan vokse



Mød elever fra Højskolen Acts Academy

Klik på eleverne for at læse mere om deres oplevelser på højskolen. Her fortæller de blandt andet om, hvorfor de har valgt at gå på højskole, hvad de har fået ud af deres højskoleophold og giver et indblik i hverdagen.

oraney

Miljøet er som en stor familie. Det er trygt, og det er komfortabelt at være sårbar her.

maria

Acts Academy har så
meget at tilbyde, og så er det jo en international højskole med folk fra forskellige lande, men også folk
i forskellige aldre.

Emilia Pedersen

Emilia Pedersen

Digital Content Editor (Vis mere)
Emilia arbejder som Digital Content Editor på studentum.dk. Emilia er blandt andet ekspert i kreative uddannelser, og så er hun skarp på barselsreglerne. Hun har en kandidat fra Københavns Universitet i Visuel Kultur. (Mindre)

Omkring

Emilia arbejder som Digital Content Editor på studentum.dk. Emilia er blandt andet ekspert i kreative uddannelser, og så er hun skarp på barselsreglerne. Hun har en kandidat fra Københavns Universitet i Visuel Kultur.

Annoncer