Bliv elev på Løgumkloster Højskole

Bliv en del af et tæt fællesskab og få et fedt og intimt højskoleophold på Løgumkloster Højskole. Læs mere om dine muligheder på højskolen lige her. 

Bliv elev på Løgumkloster Højskole

Vi tror på, at vi sammen kan skabe HÅB & HANDLEKRAFT for en sund og grøn verden.

Bæredygtighed er en overskrift for projekterne hos Løgumkloster Højskole. Men vi skal også hygge og sætte krop og sind i spil for at mærke efter, hvad der motiverer os i hverdagen. Sammen fodrer vi skabertrangen til at lave fede arrangementer, vi dyrker den kritiske sans og evnen til at samtale med folk, man er uenig med. Vi gør det for, at du kan tage lederskab i dit eget liv og få del i fællesskabet.

Højskole for alle betyder, at vi ønsker at afspejle det omkringliggende samfund, det hele Danmark. Så vi er åbne for alle; midtjyder, hestepiger, københavnere, computernørder, elever med alle mulige politiske overbevisninger, elever med minoritets-baggrund, med anden etnisk baggrund og elever med nedsat funktionsevne.

Løgumkloster Højskole er en lille skole med hold på maks. 50 elever. Det er bevidst valg, da højskolen tror på, at den bedste højskoleoplevelse er den, hvor der er tid til det enkelte menneske, og hvor alle lærer hinanden indgående at kende og bliver én stor familie. Skolens elever oplever, at der er plads til forskelligheder i det skønne fællesskab, ligesom der er plads til at trække sig og søge ro på værelset, hvis det er det, man har behov for.

Selvom højskolen har mindre elevhold, er der masser af liv på skolen. Løgumkloster Højskole har nemlig også løbende korte kurser, hvor kursister kommer fra nær og fjern for at fordybe sig i et emne, såsom natur, kunst, familieliv, medier eller noget helt femte. Disse kurser skaber møder mellem alle generationer, og er med til at Løgumkloster Højskole kan afspejle alle sider af højskolelivet, om du er barn, ung, midaldrende eller pensionist.

Mød elever fra Løgumkloster Højskole

Klik på eleverne for at læse mere om deres oplevelser på Løgumkloster Højskole. Her fortæller de blandt andet om, hvorfor de har valgt at gå på højskole, hvad de har fået ud af deres højskoleskoleophold og giver et indblik i hverdagen på Løgumkloster Højskole. 

Sille

Sille

"Det bedste ved opholdet er klart de relationer og det fællesskab man får skabt sammen på højskolen.”

Rose

Rose

"Det bedste har været fællesskabet omkring mig, som har givet mig mulighed for at være fuldt ud mig selv."

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer