Mød Selma fra Baunehøj Efterskole

Da Selma mærkede stemningen på Baunehøj Efterskole, var hun ikke i tvivl om, at det var efterskolen for hende. Læs mere her.

Mød Selma fra Baunehøj Efterskole

Jeg valgte at tage på efterskole, da jeg gerne ville udfordre mig selv, og jeg følte mig ikke helt klar til at gå på gymnasiet endnu Jeg var ude og besøge Baunehøj efterskole, da andre familiemedlemmer har anbefalet mig efterskolen, og undervejs i mit besøg kunne jeg mærke at stemningen var rigtig fed, og der vidste jeg, at Baunehøj efterskole var lige noget for mig. 

Jeg går på musiklinjen, da musik er min interesse, og musiklinjen har et helt unikt fællesskab, da alle på linjen er samlet om en fælles interesse, som er med til at skabe et rigtig godt fællesskab. På musiklinjen optræder vi foran de andre elever, og det synes jeg, er det fedeste ved linjen, da man her får chancen for at vise, hvad man lært. Musiklinjen giver os muligheden for at udvikle os selv og hele tiden lære nye ting.  

De værdier som vi har på Baunehøj efterskole, virkede som noget for mig.

Mit bedste minde fra mit efterskoleophold er, da hele skolen gik tur ned langs stranden for at se solnedgangen, som stod lige på. Det var en rigtig hyggelig tur, som også var med til at styrke både fælleskabet og venskaberne. Vi laver generelt mange forskellige ting på efterskolen i vores fritid, som er med til at styrke fællesskabet. Dette gør vi gennem forskellige aktiviteter og arrangementer, hvor vi tit spiller rundbold, fodbold eller høre musik. Nogle gange er vi også nede i gymnastik salen, hvor der altid er åbent .

Jeg synes, at folk skal vælge at tage på efterskole, da det styrker en selv og efterskolen skaber en fællesskabsfølelse i et trygt miljø, hvor man samtidigt bliver opdraget. Efterskolelivet har mange gode værdier, hvor man lærer at være fælles om tingene, og det synes jeg, er vigtigt.


Annoncer