Mød David fra Halstedhus efterskole

På Halstedhus efterskole kan man blande linjerne, hvilket tiltalte David. Læs mere om Davids oplevelser som elev på efterskolen her.

Mød David fra Halstedhus efterskole

På Halstedhus efterskole kan man blande linjerne. Den mulighed har jeg udnyttet, så jeg går på flere forskellige linjer; både e-sport, fodbold og håndbold. Det er mega fedt, også fordi man får mulighed for at komme på en masse ture med de forskellige linjer – vi har fx været til et kæmpe lanparty i Aalborg med e-sport linjen. Der var omkring 1500 mennesker, så det var en sjov oplevelse.  

Når vi ikke har undervisning bruger jeg typisk tiden sammen med vennerne. Vi kan fx finde på at se en film sammen på værelset, eller deltage i nogle af de aktiviteter der er på skolen. I weekenden har vi noget der hedder ”Humørholdet”, som er en gruppe elever, der sørger for at planlægge en aktivitet. Det kan være alt fra en bordtennisturnering, til at vi alle sidder og spiller e-sport sammen – det er mega fedt.

Man får nye relationer fra hele landet, og jeg snakker med rigtig mange på skolen. Det er faktisk meget få jeg ikke snakker med.

Jeg glæder mig meget til Halstedhus efterskoles gallafest, som ligger lige omkring påske. Det er et ret stort arrangement, fordi det er for hele skolen, og vi får lov til at være fine i tøjet, spise god mad og feste med hinanden.

Det fedeste ved at gå på Halstedhus efterskole er, at man får så mange nye venner. Det har overrasket mig hvor hurtigt man lærer hinanden at kende, og hvor godt man klikker med hinanden. Allerede fra den første dag var der bare en gruppe mennesker som jeg kunne mærke mindede om mig. Vi havde samme humor, og der vidste jeg bare, at dem ville jeg komme til at gå sammen med.

Den bedste oplevelse jeg har haft i løbet af året, har været vores skitur. Det var mega fedt at man bare kunne få lov til at køre rundt sammen med sine venner og hygge sig. Det var første gang jeg stod på snowboard, men jeg nåede alligevel at blive ret godt til sidst - jeg kom også op og køre på de store bakker, selvom jeg ikke havde prøvet det før.

Er du interesseret i at gå på Halstedhus efterskole?

Læs mere om Halstedhus Efterskole


Annoncer