Mød Nikolaj fra Stidsholt Idrætsefterskole

Nikolaj giver dig her et indblik i hverdagen og oplevelserne på Stidsholt Idrætsefterskole. Måske det kan give dig inspiration til dit valg af efterskole?

Mød Nikolaj fra Stidsholt Idrætsefterskole

Jeg var ikke klar til at vælge hvilken uddannelse jeg ville ind på, så derfor tænkte jeg, at det var oplagt at tage på efterskole. Jeg valgte Stidsholt efterskole fordi de tilbød den linje jeg gerne ville på, nemlig en kombination af e-sport og håndbold. Jeg har spillet håndbold hele min barndom, og jeg var netop begyndt at spille noget computer, så det var helt perfekt, at jeg kunne dyrke begge interesser her.

Vi er generelt meget sociale på efterskolen, men får virkelig snakket med mange forskellige mennesker. I weekanden kan vi selv få lov til at bestemme, hvad vi vil lave, vi kan fx finde på at tage ind til Sæby eller Aalborg og kigge i butikker, eller købe noget mad eller slik som vi kan tage med tilbage til skolen, og hygge med om aftenen. Det er egentlig bare fedt at kunne komme ud og få noget luft med sine venner.

Man skal selvfølgelig lige vende sig til at bo væk fra sine forældre, men jeg tror kun det er godt for en. Det er også mega spændende at lære nogle nye at kende.

Jeg tror at alle havde set meget frem til vores skitur, og turen levede virkelig op til de forventninger jeg havde. Det var virkelig sjovt at se alle de andre stå på ski og bare hygge med hinanden – det var helt perfekt og en super fed oplevelse. 

I løbet af året har alle elever en uge, hvor de er i køkkenet, i stedet for at have undervisning. I den uge står man så for at lave mad, rydde op osv. Jeg har endnu ikke været i køkkenet, men jeg tror det bliver fint. Dem der har prøvet det siger, at det er sjovt at få lov til at lave noget anderledes i en uge. 

Hvis du overvejer at starte på efterskole, er mit bedste råd at du skal være åben fra starten. Så skal du nok lære en masse nye venner at kende - du skal bare turde at springe ud i det!

Er du interesseret i at gå på Stidsholt Idrætsefterskole?

Læs mere om Stidsholt Idrætsefterskole


Annoncer