Mød Frida fra Efterskolen ved Nyborg

Få et indblik i Fridas dagligdag og mulighederne på Efterskolen ved Nyborg, og hør, hvorfor hun valgte denne efterskole. Læs med her.

Mød Frida fra Efterskolen ved Nyborg

Jeg valgte at gå på efterskole for at udvikle mine fodboldevner og for at få en masse nye venner og bekendtskaber for livet. Jeg valgte Efterskolen ved Nyborg, fordi jeg havde hørt rigtig meget godt om skolen fra folk fra min fodboldklub, som selv havde gået der.

Niveauet er højt på fodboldlinjen, og det synes jeg er vildt fedt. Jeg kan helt klart mærke, at jeg har udviklet mig ved at gå her. Man spiller sammen med piger fra andre klubber, og det er fedt at spille med nogle, der også går meget op i fodbolden. På efterskolen styrketræner vi ret meget og til selve træningen laver vi mange forskellige fodboldøvelser, der gør, at vi bliver udfordet og presset meget på det niveau, vi spiller på. 

Man får et vildt godt sammenhold på efterskolen, fordi man er sammen hele tiden. Det er ikke som at spille i klub, hvor man kommer efter skole. Her går vi både i skole og til fodbold sammen, og man mærker det fællesskab, vi har opbygget.

Det bedste ved at gå på efterskole er helt klart, at jeg har mødt en masse nye mennesker fra hele landet, og det har lært mig, at der findes mere end lige der, hvor man selv kommer fra. På den måde lærer vi lidt af hinanden, og hvor vi hver især kommer fra, og det er faktisk meget sjovt. Man oplever et helt andet sammenhold, når man bruger så meget tid sammen, som vi gør her.

Undervisningen på EVN er god, og os, der går i 10. klasse kan vælge kun at have matematik, dansk og engelsk, og så er det er lidt mindre, end hvad man er vant til. Selvom jeg ikke valgte at gå på efterskole på grund af det boglige, så var det alligevel vigtigt for mig, at jeg kunne holde det ved lige efter 9. klasse. Man får også et helt andet forhold til lærerne på efterskolen, end hvad man havde i folkeskolen. De er der hele tiden og kan hjælpe én, både med det personlige og faglige, så de er meget mere involveret i ens hverdag.

Der er også plads til at være sig selv, selvom der er mange mennesker omkring én hele tiden. Jeg elsker at være sammen med andre, men jeg kan også have brug for at komme ind på værelset engang i mellem. Det var lidt underligt i starten, når der var mennesker omkring én hele tiden, men nu føles det også bare helt normalt. Nogle gange kan man bare være sig selv, men oftest når vi har fri om aftenen, og der er ro på, så hygger vi os sammen.

Er du interesseret i at gå på Efterskolen ved Nyborg?

Læs mere om Efterskolen ved Nyborg


Annoncer