Vis studentum.dk som: Mobile

Vælg en efterskole i Nordjylland

Mød elever fra efterskoler i Nordjylland

“Jeg er blevet meget bedre til at kommunikere og arbejde sammen med andre, og det kan jeg tage med videre i livet.”

"Jeg ville gerne gribe muligheden for at tage væk og prøve noget mere afslappet, hvor der ikke kun var fokus på det faglige." 

Se alle portrætter

Tag på efterskole i Nordjylland

Nordjylland rummer både Danmarks nordligste punkt Skagen, Vestkysten og Danmarks Hawaii ved Klitmøller og den barske, men smukke natur ved Limfjorden, hvor der er rig mulighed for at vandre eller sejle. Nordjylland er et sandt paradis for alle, der elsker natur og outdooraktiviteter. Samtidig er du ikke langt fra Nordens Paris i Aalborg, der ulmer af kultur, festlige stemning og stærke, lokale fællesskaber. I Nordjylland kan du altså få det bedste af det hele.

I Nordjylland findes der mere end i 40 efterskoler, og derfor er det helt sikkert ikke helt let at finde ud af, hvilken efterskole du skal vælge. Hver efterskole er helt unik, og du kan finde efterskoler, der tilbyder noget for enhver smag.

Du kan både finde mindre efterskolefællesskaber som Blidstrup Efterskole, hvor alle elever og lærere kender hinanden eller større efterskoler som fx Ranum Efterskole, der hylder det mangfoldige fællesskab med flere 100 elever, der kommer fra hele verden. Fælles for efterskolerne i Nordjylland er, at fællesskabet spiller en stor rolle i hverdagen, og at diversitet skal ses som en styrke for fællesskabet frem for en begrænsning.

I jagten på den rette efterskole har vi på studentum.dk forsøgt at hjælpe dig med at blive klogere på, hvor du skal tage på efterskole. Her på siden kan du finde en række efterskoler fra Nordjylland og møde nogle af deres elever, der gennem personlige portrætter fortæller om, hvorfor de har valgt at tage på efterskole, og hvad de har fået ud af deres efterskoleophold.

Læs med og bliv inspireret af deres historier fra det virkelige efterskoleliv – hvem ved, måske du bliver den næste efterskoleelev i Nordjylland?

Senest opdateret: 17 apr 2020