Mød Oscar fra Efterskolen ved Nyborg

Her får du et indblik i hverdagen på Efterskolen ved Nyborg og årsagerne til, hvorfor Oscar valgte denne specifikke efterskole. Læs med her.

Mød Oscar fra Efterskolen ved Nyborg | Læs mere her

Jeg valgte at tage på efterskole, fordi jeg gerne ville opleve fællesskabet på en efterskole og så kunne jeg godt tænke mig at spille fodbold hver dag. Efterskolen ved Nyborg er kendt for sin fodboldlinje, fordi det er et højt niveau med dygtige trænere og gode faciliteter. Det var også med til gøre, at jeg gerne ville gå her, da jeg først havde hørt om det. 

Jeg har altid gået meget op i fodbold, og derfor var det vigtigt for mig at finde en skole, hvor der var meget fokus på det. På EVN træner vi hver dag, og kampene foregår også primært i dagstimerne, hvor vi spiller mod andre skoler. Fodbolden er en kombineret del af skolen, og det bliver derfor en stor del af ens hverdag. Jeg kan også mærke, at jeg har udviklet mig meget fysisk, siden jeg startede på efterskolen, og jeg har lært at styre mit temperament bedre på banen.

Det er anderledes at spille fodbold på en efterskole, fordi man har et helt andet fællesskab end man har i en klub derhjemme. Vi bor sammen, og det betyder også, at vi kommunikerer anderledes med hinanden under træningen eller til kampene. Vi kender hinandens styrker og svagheder, og det hjælper os rigtig meget på banen.

Jeg har lært, at man kan udvikle sig meget, og jeg har allerede udviklet mig fysisk og mentalt både på og udenfor banen.

På efterskolen bruger vi meget tid med hinanden, og når vi har fri fra undervisning, går vi tit over i hallen og spiller basketball, hænger ud i sofaerne, snakker og har det sjovt. Vi har typisk timer fra kvart i 9 til 15.15, så når vi har fri, har også ofte brug for at slappe af, og derfor bruger vi også meget tid på at hænge ud på værelset. Jeg kan også godt lide at bruge tid på at træne, så vi går tit ned og styrketræner om aftenen.

Vi skal til Florida med fodboldlinjen, og det glæder jeg mig helt vildt til. Først skal vi overnatte på hotel, og så skal vi bo to og to sammen hos en lokal værtsfamilie. Jeg har aldrig været i USA før, så det bliver rigtig fedt at opleve. Det bliver spændende at komme ud og rejse med ens nye venner og opleve noget anderledes, og jeg glæder mig til at komme og spille en masse fodboldkampe mod andre hold i andre omgivelser. 

Er du interesseret i at gå på Efterskolen ved Nyborg?

Læs mere om Efterskolen ved Nyborg


Annoncer