Vis studentum.dk som: Mobile

Vælg en efterskole på Fyn

Mød elever fra efterskoler på Fyn

"Man møder mennesker fra hele landet og lærer, at der findes mere end lige der, hvor man selv kommer fra."

"Man kan virkelig mærke, at man står med guld i hænderne, når man går på efterskole."

Se alle portrætter

Tag på efterskole på Fyn

Er du til outdoor, natur og adrenalin? Drømmer du om at blive klogere på spændende og anderledes kulturer og rejse ud på eventyr i verden med alle dine nye efterskolevenner? Er du elitesportsudøver, og vil du gerne dyrke dit talent? Tag på efterskole på Fyn – her kan du nemlig få det hele.

Fyn er en af Danmarks største øer, og du er aldrig mere end en halv times kørsel fra vand, hvor end du finder dig rundt på øen. Fyn ligger samtidig centralt placeret i Danmark, og det er derfor nemt at komme til fra resten af landet. Der er mange tog- og busforbindelser mellem de fynske byer, så det er også nemt at bevæge sig rundt på øen og transportere sig selv fra A-B.

Det gør også Fyn til at attraktivt sted at tage på efterskole for unge, der kommer fra både Jylland og Sjælland. Faktisk finder du på Fyn den største samling af efterskoler i forhold til øens størrelse. Der findes særligt rigtig mange efterskoler på Sydfyn som fx Ringe Fri- og Efterskole eller Ryslinge Efterskole. Samtidig finder du også en samling af efterskoler på nordøen omkring Middelbart som fx Billeshave Efterskole og Vesterdal Efterskole. På Fyn kan du finde alt fra idrætsefterskoler med fokus på forskellige sportsgrene til efterskoler, der sætter musik, kreativitet og teater i højsædet. 

I jagten på den rette efterskole har vi på studentum.dk forsøgt at hjælpe dig med at blive klogere på, hvor du skal tage på efterskole. Her på siden kan du finde en række efterskoler på Fyn og møde nogle af deres elever, der gennem personlige portrætter fortæller om, hvorfor de har valgt at tage på efterskole, og hvad de har fået ud af deres efterskoleoplevelse.

Læs med og bliv inspireret af deres historier fra det virkelig efterskoleliv – hvem ved, måske du bliver den næste efterskoleelev på Fyn?

Senest opdateret: 22 apr 2020