Find din engelskuddannelse her

Study in English

Engelsk er, som lingua franca, en nødvendighed på det globale marked. Derfor er en uddannelse på engelsk en god investering i din fremtid. 
Viser 1-20 af 1037
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 1037
1
2
3
4
...
52

Uddannelse på engelsk

Engelsk på en videregående uddannelse

Universiteterne udbyder engelsksprogede uddannelser på både bachelor- og kandidatniveau. Det er især de merkantile uddannelser, hvor undervisningen foregår på engelsk, men en række humanistiske og samfundsvidenskabelige uddannelser kan ligeledes tages på engelsk. Du kan selvfølgelig vælge en engelskrsproget uddannelse i Danmark, men du kan også rejse til udlandet og læse din engelskuddannelse der. Begge dele kræver, at du har haft engelsk på A-niveau på din ungdomsuddannelse. 

Overvejer du at læse i udlandet er der en række faktorer du skal være opmærksom på. Det kan blandt andet være, at du skal opfylde et bestemt karakterkrav eller fagkombination, ligesom du skal have bestået en sprogtest. Resultatet af denne sprogtest vil endvidere være afgørende for, hvilke universiteter du kan søge ind på. 

Engelsk på et sprogkursus eller en sprogskole

Måske vil du gerne lige ud og mærke verden inden du beslutter dig for, hvilken uddannelse du gerne vil læse. Men hvorfor ikke kombinere dit udenlandseventyr med intensiv opkvalificering af dit engelske sprog. På et sprogkursus eller en sprogskole rejser du selvfølgelig til udlandet og følger engelskundervisning med et vist antal andre elever. Det er altså en meget social måde at blive bedre til engelsk på. Længden og intensiteten afhænger af, hvilket kursus eller hvilken skole du vælger. 

Læs engelsk via fjernundervisning

Det kan også være, at du gerne vil have mere fleksibilitet, når du læser din engelskuddannelse. I så fald er det måske noget for dig at tage en engelskuddannelse via fjernundervisning. På den led kan du læse engelsk online samtidig med, at du kan disponere over din egen tid i forhold til job, familie og fritidsinteresser. 

Det eneste du behøver for at kunne læse engelsk på A-, B-, C-niveau som HF-enkeltfag via fjernundervisning, er en computer med internet. 

Engelskstudier som voksenuddannelse

Du kan også vælge at studere engelsk på et givent niveau ved at læse en voksenuddannelse. Hvis du vil opkvalificere din generelle studiekompetence, mangler engelsk eller vil forbedre din karakter heri, er dette et rigtig godt alternativ. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9