Min drøm gik i opfyldelse

Jeg blev færdigudddannet som makeupartist fra Art of Style and Makeup i januar 2018.

Jeg var nyuddannet frisør og valgte uddannelsen hos Art of Style and Makeup, fordi den indeholder undervisning i teatermakeup og specialeffekts som jeg altid har drømt om, at arbejde med.

Uddannelsen giver en rigtig god grundviden om alle former for makeup. Studietiden er meget ”hands on” og giver tid til at fordybe sig, hvilket var en af de ting, jeg satte meget pris på. Jeg havde en rigtig dygtig lærer i Kristine, som hele tiden udfordrede mig til at blive bedre. Skolen gjorde meget for, at give os de bedste muligheder for, at få arbejde indenfor branchen efter endt uddannelse. Jeg var blandt andet på Nationalmuseet og lave makeupevents gennem studiet og vi fik taget professionelle billeder på skolen af vores arbejde, som man kan bruge efter uddannelsen i sin portefølje.

Endnu en anden fed ting ved uddannelsen er besøgene af forskellige gæstelærere, der underviste i bl.a. bodypaint og maskeproduktion. Dette gav en muligheden for, at lære af andre professionelle folk indenfor special effects branchen, samt at få deres gode råd og vejledning.

Uddannelsen hos Art of Style and Makeup har åbnet mange døre for mig efterfølgende og givet mig alle de værktøjer jeg har brug for til, at klare mig i branchen.

Da jeg blev færdiguddannet, fik jeg mulighed for at lave makeup på “Danmark har talent 2018” og efterfølgende fik jeg job på Det Ny Teater. Jeg arbejder i øjeblikket på opsætningen af “Phantom of the Opera”, hvor jeg står for sminken af Phantomet.

- Louise Weiland, Januar 2018
Læs mere om Make-up artist uddannelse i København
Læs mere om Professionel Make-up kursus på 10 uger
Læs mere om Make-up course in English
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide