Private uddannelser

Stylist og makeup uddannelsen

Art of Style and Make-up, i København
Længde
6-11 måneder
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Længde
6-11 måneder
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Art of Style and Make-up?

Kreativ og professionel erhvervsuddannelse til stylist og makeup artist

Skolen ligger i hjertet af København, og har samarbejde med teatre, Tv, skønhedsbranchen m.m.

Uddannelsen kan tages på deltid både på dag- og aftenhold

Om uddannelsen

OBS! Der er pt. ingen nye startdatoer på skolens uddannelser

Stylist og makeup uddannelsen

Kreativ og professionel uddannelse til Stylist og Makeup artist

Drømmer du om at arbejde som stylist på verdens modescener? Så er Stylist og makeup uddannelsen lige noget for dig.

Stylist og makeup uddannelsen er en bred uddannelse, der giver eleverne indsigt og viden omkring stylistens mange forskelligartede funktioner. På stylist og makeup artist uddannelsen lærer du altså både om styling som helhed, hvor makeup, hår og tøj går op i en højere enhed, men også om de forskellige områder hvor der ofte stilles meget specifikke krav til en stylist. Det er områder som reklame, film og tv, samt fotoshoots at stylist og makeup artist uddannelsen klæder dig på til at håndtere. Stylist og makeup uddannelsen er opdelt i moduler, hvor du kommer vidt omkring.

Arbejdet som stylist handler i høj grad også om at følge moden, og selv have interesse inden for tidligere og kommende trend. Stylist og makeup uddannelsen kommer også rundt om disse aspekter. Makeup delen af stylist uddannelsen kommer vidt omkring, og du vil lære at lægge forskellige typer makeup, som eksempelvis til sort/hvid fotos, aftenbrug eller til galla.

Få information

Stylist og makeup uddannelsen

Uddannelsens indhold 

Uddannelsen består af 4 moduler, der indeholder følgende: 

Modul 1

På første modul af stylist uddannelsen, får du i grove træk en grundforståelse for selve branchen stylistdelen, gennemgår man i grove træk grundforståelsen for selve branchen, hvilket bl.a. indbefatter: Hjemmeside portfolio, reklame og markedsføring,  billedebehandling, personlig styling m.m.

På makeup delen af modul 1 lærer du bl.a. om aldersforandringer, morfologi, hydtyper, farvelære, vipper og bryn, naturlig- og dagmakeup m.m.

Modul 2

Modul 2 er den redaktionelle del, hvor man kommer i dybden med trend -og mode begrebet. Udover trend spotting og -forståelse, vil du lære om herrestyling, brudestyling, typestyling, PR og genbrugsguld. 

På makeup-delen af modul får du lov til at prøve kræfter med aften-, foto-, galla-, show-, ældre-, herre-, brille-, kvik-  og trend makeup. Du vil også lærer at lægge makeup med en airbrush maskine.

Modul 3

3. modul på uddannelsen består af et historisk modul, der ligger grundfundamentet i en stylists arbejde. Historie giver viden til at udvikle nye spændende trends og gengive bestemte stemninger og billeder, der kan vække følelser og skabe relationer. På dette modul kommer man igennem ægyptisk og græsk oldtid og hele vejen op til nu. 

Under hver periode gennemgår man de elementer der har lagt basis for tidens mode. Såsom samfundet, kunsten og ikke mindst musikken.

Modul 4

Dette afsluttende modul handler om det at style til de levende medier som film, Tv, teater osv. der er fokus på styling hele vejen rundt om modellen. På makeupdelen er der stort fokus på avantgarde makeup, nyeste trends, fotomakeup samt bliver der trænet i alle lærte makeupper fra de tre første moduler. 

Ansøgning og adgangskrav

For at deltage i stylist og makeup uddannelsen skal have afsluttet folkeskolens 9. klasses afgangseksamen.

Videreuddannelse

Fordelagtige tilbud på makeup og stylistuddannelserne! 

Skolen tilbyder gratis hårstyling kursus på makeup og  stylistuddannelserne, som skal gennemføres inden uddannelses  afslutning. 

ART OF HAIR 10 uger (40 timer)  

Prof. Hårsætnings kursus, Basis kursus  

ART OF HAIR UDVIDET 8 uger (32 timer)  

Prof. Hårsætnings kursus udvidet kursus  

ART OF COLOUR10 ugers (40 timer)  

Prof. Makeup artist kursus  

HAIR AND MAKEUPCOURSE IN ENGLISH 

ART OF HAIR 10 weeks (40 hours)  

Professional hair course in English and Danish.  

ART OF COLOUR IN ENGLISH 

Pris

Prisen for stylist og makeup uddannelsen er 49.800 kroner. 6.000 kroner ved pladsreservation og ved rate betaling. Aftenhold månedsbetaling på 3.982 kr. pr. måned i 11 mdr. Ved dagholdet er månedsbetaling på 6.258 kr. pr. måned i 7 mdr. Materialer til hver uddannelse koster 7.800 kr. og består af en makeup taske med professionel makeup og pensler fra MAC Cosmetics og Inglot Makeup, som bruges i undervisningen og til hjemmetræning.

Mulighed for afbetaling med kun 1.630 kr. om måneden.

I samarbejde med Santander Consumer Bank tilbyder de, at du kan betale af på din uddannelse i op til 4 år rentefrit. Kom til en personlig samtale og hør nærmere. 

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 3 evalueringer
Evaluér skolen!
5/5
Mia
13 maj 2019
Jeg vil Anbefale skolen til at kickstarte sin karriere inden for beauty/mode

Jeg er uddannet stylist og makeupartist på art og style og kan varmt anbefale skolen hvis man har brug for at få kickstartet sin karriere inden for beauty/mode branchen.

5/5
Amalie
13 maj 2019
Man får både lov til at være kreativ på sin egen måde!

Super skønt sted med søde lærere og en god mulighed hvis man er til makeup og styling🌟 Man får både lov til at være kreativ på sin egen måde og arbejde med bestemte teknikker�...

Vis alt
5/5
Csilla
13 maj 2019
Jeg har lært utrolig meget om, hvordan man lægger skøn make-up, laver enklere håropsætninger, historisk styling osv

Jeg, som fotograf tog en stylist uddannelse hos Art of Syle and Make-up og det har jeg ikke fortrudt. Jeg har lært utrolig meget om hvordan man lægger skøn make-up, laver enkler...

Vis alt
Art of Style and Make-up
Kongens Nytorv 21B
1050 København

OBS! Der er pt. ingen nye startdatoer på skolens uddannelser

Er du kreativ og vild med trends? Vil du have en professionel uddannelse indenfor skønhed, styling og makeup? Tag din professionelle erhvervsuddannelse i makeup og/eller styling hos Art of Style and Makeup! Vi har mere end 16 års undervisningserfaring inden...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet