Vis studentum.dk som: Mobile

Stylist og makeup uddannelsen

Art of Style and Make-up
6-11 måneder
11.000 - 18.500 DKK inkl. moms
Engelsk
Nej
Deltid
Private uddannelser
Startdato
København
17-08-2022 
17-08-2022  (Engelsk)
25-08-2022 
25-08-2022 
1630 kr. om måneden (finansering) 

Video

Hvorfor vælge Art of Style and Make-up?

Kreativ og professionel erhvervsuddannelse til stylist og makeup artist

Skolen ligger i hjertet af København, og har samarbejde med teatre, Tv, skønhedsbranchen m.m.

Uddannelsen kan tages på deltid både på dag- og aftenhold

Om uddannelsen

Stylist og makeup uddannelsen

Kreativ og professionel uddannelse til Stylist og Makeup artist

Drømmer du om at arbejde som stylist på verdens modescener? Så er Stylist og makeup uddannelsen lige noget for dig.

Stylist og makeup uddannelsen er en bred uddannelse, der giver eleverne indsigt og viden omkring stylistens mange forskelligartede funktioner. På stylist og makeup artist uddannelsen lærer du altså både om styling som helhed, hvor makeup, hår og tøj går op i en højere enhed, men også om de forskellige områder hvor der ofte stilles meget specifikke krav til en stylist. Det er områder som reklame, film og tv, samt fotoshoots at stylist og makeup artist uddannelsen klæder dig på til at håndtere. Stylist og makeup uddannelsen er opdelt i moduler, hvor du kommer vidt omkring.

Arbejdet som stylist handler i høj grad også om at følge moden, og selv have interesse inden for tidligere og kommende trend. Stylist og makeup uddannelsen kommer også rundt om disse aspekter, hvor du på modul 2 blandt andet lærer om at arbejde med din egen stil, og hvordan du får dit arbejde set. Makeup delen af stylist uddannelsen kommer vidt omkring, og du vil lære at lægge mange forskellige typer makeup, som eksempelvis til sort/hvid fotos, aftenbrug eller til galla.

Alle moduler afsluttes med en praktisk prøve, som er i fotografens studie eller på ude eller inde locations nær skolen. Her fra vælges billeder til redigering af fotografen, som en start på dit professionelle portfolie.

Få information

Stylist og makeup uddannelsen

Uddannelsens indhold 

Uddannelsen består af 4 moduler, der indeholder følgende: 

Modul 1

På første modul af stylist uddannelsen, får du i grove træk en grundforståelse for selve branchen stylistdelen, gennemgår man i grove træk grundforståelsen for selve branchen, hvilket bl.a. indbefatter: Hjemmeside portfolio, reklame og markedsføring,  billedebehandling, personlig styling m.m.

På makeup delen af modul 1 lærer du bl.a. om aldersforandringer, morfologi, hydtyper, farvelære, vipper og bryn, naturlig- og dagmakeup m.m.

Modul 2

Modul 2 er den redaktionelle del, hvor man kommer i dybden med trend -og mode begrebet. Udover trend spotting og -forståelse, vil du lære om herrestyling, brudestyling, typestyling, PR og genbrugsguld. 

På makeup-delen af modul får du lov til at prøve kræfter med aften-, foto-, galla-, show-, ældre-, herre-, brille-, kvik-  og trend makeup. Du vil også lærer at lægge makeup med en airbrush maskine.

Modul 3

3. modul på uddannelsen består af et historisk modul, der ligger grundfundamentet i en stylists arbejde. Historie giver viden til at udvikle nye spændende trends og gengive bestemte stemninger og billeder, der kan vække følelser og skabe relationer. På dette modul kommer man igennem ægyptisk og græsk oldtid og hele vejen op til nu. 

Under hver periode gennemgår man de elementer der har lagt basis for tidens mode. Såsom samfundet, kunsten og ikke mindst musikken.

Modul 4

Dette afsluttende modul handler om det at style til de levende medier som film, Tv, teater osv. der er fokus på styling hele vejen rundt om modellen. På makeupdelen er der stort fokus på avantgarde makeup, nyeste trends, fotomakeup samt bliver der trænet i alle lærte makeupper fra de tre første moduler. 

Ansøgning og adgangskrav

For at deltage i stylist og makeup uddannelsen skal have afsluttet folkeskolens 9. klasses afgangseksamen.

Videreuddannelse

Fordelagtige tilbud på makeup og stylistuddannelserne! 

Skolen tilbyder gratis hårstyling kursus på makeup og  stylistuddannelserne, som skal gennemføres inden uddannelses  afslutning. (10 onsdag aftener af 4 timer). Der betales kun for  materialerne, som er på kr. 2.500, -. Vi anbefaler man investerer  i kurset, da det giver flere jobmuligheder på sit CV.  

Tager du makeup artist uddannelsen, får du stylist  uddannelsen til ½ pris og omvendt!  

ART OF HAIR 10 uger (40 timer)  

Prof. Hårsætnings kursus, Basis kursus  

Onsdag fra 16.00 til 20.00  

Holdstart: 17. august til 26. oktober 2022 (ferie uge 42)  Pris for 10x hårkursus: kr. 8.800, - inkl. mat. (ca.2.500 k.) 

ART OF HAIR UDVIDET 8 uger (32 timer)  

Prof. Hårsætnings kursus udvidet kursus  

Torsdag fra 16.00 til 20.00  

Holdstart: 11. maj til 15. juni 2022  

Pris for 8 x udv. hårkursus: kr.7.000,- inkl. hairextensions (brug af egne materialer)  

ART OF COLOUR10 ugers (40 timer)  

Prof. Makeup artist kursus  

Torsdag fra 17.00 til 21.00 makeup kursus på dansk og engelsk.  Holdstart: 25. august til 3. november 2022 (ferie uge 42)  

Pris for 10 x makeup kursus: kr. 14.800, - inkl. mat.  

Du modtager en prof. penseletui samt pensler, makeup slag og  makeup fra det professionelle brand Inglot og Mac Makeup til  en værdi af ca. 4.000 kr.  

Tager du både 10 ugers makeup kursus samt 10 uger  hårkursus under samme forløb eller i forlængelse af hinanden,  får du det til en samlet pris på 22.100 kr. (spar 1.500 kr.)  

HAIR AND MAKEUPCOURSE IN ENGLISH 

ART OF HAIR 10 weeks (40 hours)  

Professional hair course in English and Danish.  

Wednesday at 4pm to 8 pm.  

Next course: Wednesday August 17 to October 26, 2022  (vacation week 42)  

Price for 10 weeks hair course: Dkr. 8.800, - incl. materials  

ART OF COLOUR IN ENGLISH 

Thursday at 5pm to 9pm makeup course in English and Danish.  Next course: August 25 to November 3, 2022 (vacation week 42)  

Price for 10 weeks Makeup artist course: Dkr. 14.800, - Incl. holder for brushes and makeup cap and MAC and Inglot  Makeup products for more than 4.000 Dkr.  

Pris

Prisen for stylist og makeup uddannelsen er 49.800 kroner. 6.000 kroner ved pladsreservation og ved rate betaling. Aftenhold månedsbetaling på 3.982 kr. pr. måned i 11 mdr. Ved dagholdet er månedsbetaling på 6.258 kr. pr. måned i 7 mdr. Materialer til hver uddannelse koster 7.800 kr. og består af en lækker makeup taske med professionel makeup og pensler fra MAC Cosmetics og Inglot Makeup, som bruges i undervisningen og til hjemmetræning.

Der tilbydes GRATIS hårkursus og Dinair airbrush kursus i forbindelse med stylist eller makeup artist uddannelsen. Du betaler kun for egne materialer på kr. 1.800, - (Hårkursus), samt 2.500 kr. (Airbrush kursus).

Mulighed for afbetaling med kun 1.630 kr. om måneden!

I samarbejde med Santander Consumer Bank tilbyder vi, at du kan betale af på din uddannelse i op til 4 år rentefrit. Kom til en personlig samtale og hør nærmere. 

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Stylist og makeup uddannelsen
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Art of Style and Make-up

Kongens Nytorv 21B
1050 København

 Vis telefonnummer
www.styleandmakeup.dk

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 3 evalueringer

Mia
Jeg er uddannet stylist og makeupartist på art og style og kan varmt anbefale skolen hvis man har brug for at få kickstartet sin karriere inden for beauty/mode branchen.
Amalie
Super skønt sted med søde lærere og en god mulighed hvis man er til makeup og styling🌟 Man får både lov til at være kreativ på sin egen måde og arbejde med bestemte teknikker🌸 Ville helt klart anbefale dette sted til kommende makeup artister og stylister 💖
Csilla
Jeg, som fotograf tog en stylist uddannelse hos Art of Syle and Make-up og det har jeg ikke fortrudt. Jeg har lært utrolig meget om hvordan man lægger skøn make-up, laver enklere håropsætninger, historisk styling osv... Jeg er ikke beroende mere af stylister og make-up artister for at lave mine art portrætter. Linda og hendes dygtige hold kan sø...
Vis alt
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Stylist og makeup uddannelsen

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,9)
Baseret på 23 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
maj 2022
ma
ti
on
to
fr
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
Det siger andre om skolen
Da jeg var færdig på Art of Styl...

"Skolen var mit springbræt til ikke mindst en ny uddannelse, men en ny verden med et nyt kæmpe netværk og et nyt drømmejob."

Kundecase
Det er den fedeste følelse når j...

"Jeg bliver ofte kontaktet af folk jeg tidligere har arbejdet sammen med, som gerne vil have mig ud igen. Det er den fedeste følelse når jeg ved, at jeg har gjort det godt."

Kundecase
Mens jeg gik på skolen tog jeg e...

"Senest har jeg så været ved Det Kongelig Teater i 2 år og siden 2005 har jeg lavet Af Banen med Lars Bom, Anden På Coke."

Kundecase
Jeg har udviklet mig rigtig mege...

"Jeg var rigtig glad for, at jeg fik færdiggjort min uddannelse. Jeg har udviklet mig rigtig meget, især min kreative side."

Kundecase
Jeg fik meget mere end jeg kunne...

Det vigtigste har for mig været, at jeg har lært at arbejde med kreative processer og arbejde ud fra meget mere personlig tænkning.

Kundecase
Jeg var solgt på uddannelsen med...

"Jeg fandt skolen “Style and Makeup” og fik tilsendt materiale på uddannelsen. Da jeg læste om alle de ting jeg kunne lære på uddannelsen, så var jeg solgt. Det var jo lige nøjagtigt det, jeg gerne ville fremadrettet."

Kundecase