Viser 1-4 af 4
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-4 af 4

Sydafrika

Tag din uddannelse i Sydafrika og oplev skønne naturreservater og farvestrålende storbyer

Har du altid drømt om at opleve Afrikas storslåede naturreservater og sprudlende dyreliv? Kunne du tænke dig at opleve alt dette på daglig basis, imens du læser din uddannelse? Så er Sydafrika det rette sted for dig! 

Sydafrika er det land, som ligger på den sydligste del af det afrikanske kontinent med bjerge mod det indiske ocean og atlanterhavet. I den nordligste del af sydafrika findes det beskyttede naturreservat, som dækker over 19485 km². Dette skønne naturreservat indeholder en masse dyreliv, hvor du har mulighed for at se alt fra elefanter til løver. Lyder dette som noget for dig? Så vælg en uddannelse i Sydafrika. 

Uddannelse i sydafrika

Sydafrika byder på mange forskellige muligheder for at tage en uddannelse i deres skønne land, og om du vil på udveksling i forbindelse med din videregående uddannelse, eller om du blot vil bruge sommeren der - er helt op til dig! 

Tag på sprogskole i Cape Town -  Afrikas perle

Sydafrika er meget kendt for sine skønne naturreservater, men den flotte natur er ikke alt, som Sydafrika har at byde på. Der er nemlig gode muligheder for at tage et sprogskoleophold i Cape Town, mens du får muligheden for at finpudse dine engelske sprogkundskaber. Et sprogskoleophold til Cape Town giver dig muligheden for at opleve vilde skyskrabere og farverige byhuse i Afrikas mest multikulturelle og moderne storby. Dit sprogskoleophold til Afrikas perle Cape Town vil derfor vise dig den eksisterende mangfoldighed, som er med til at kendetegne Sydafrika. Herudover vil der selvfølgelig være rig mulighed for at opleve Sydafrikas vilde naturreservater, hvor det sprudlende dyreliv lever. 

Lyder dette som noget for dig? Så tag et sprogskoleophold til Cape Town, og brug tiden med en masse andre på sprogskolen, hvor i sammen vil skabe en oplevelse for livet!

Med et sprogskoleophold til Cape Town vil du have muligheden for at tage forskellige kurser, hvor du både kan vælge mellem et intensivt eller et alment sprogforløb i engelsk og et praktikophold. Lyder dette lige som noget for dig, så læs videre i nedenstående boks.

Læs om sprogskole i Cape Town

Udveksling til Sydafrika

Går du allerede nu på en videregående uddannelse, og overvejer at tage på udveksling? Drømmer du om at opleve kulturforskelle og skønne naturreservater? Så bør du helt sikkert overveje at tage på udveksling til Sydafrika! 

Med et udvekslingsophold til Sydafrika får du et indblik i det ekstremt spændende land samt dets turbulente historie. Herudover vil du få muligheden for at opleve store kulturforskelle, anderledes traditioner og nationale skikke.  

Når du tager dit udvekslingsforløb gennem din videregående uddannelsesinstitution, undgår du at betale studieafgifter i forbindelse med din udveksling. Der er god mulighed for at få din SU med på din udveksling, og herudover vil der være mulighed for at søge særlige legater, hvis din skole er berettiget til dem.

Din sikkerhed i Sydafrika

Vælger man at tage på et udvekslingsophold til Sydafrika, skal man dog være opmærksom på, at ting som sikkerhed og fattigdom bliver en del af ens daglige færden i landet. Der hersker megen kriminalitet og fattigdom i landet, og man frarådes derfor at begive sig ud efter mørkets frembrud af hensyn til ens egen sikkerhed. 

Dette er vigtige forholdsregler at tage, men udover dette så handler det om at bruge sin sunde fornuft, som man også gør, når man opholder sig i andre lande.  

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Sydafrika
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12