Filtrer efter
Studieretning
Uddannelsestype
Hong Kong
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 21
1
2
Annoncer

Populære kategorier

Reportager indenfor Hong Kong

Hong Kong

Mere om uddannelse i Hong Kong

Tag på udveksling i Hong Kong, og oplev en af verdens mest dynamiske og livlige byer. 

Hong Kong er et af verdens førende finansielle centrer. Her findes 70 af verdens største banker, og med dette økonomiske fundament er det hjemsted for mange succesfulde start-ups. Som international studerende kan man her opnå et unikt indblik i et af verdens førende erhvervs-sektorer. 

Universiteter i verdensklasse

Af de 13 universiteter der findes i Hong Kong, rangerer 5 af dem i top 100 på QS Wolrd University Rankings (2019). Du vil altså opleve en uddannelse af kvalitet, når du vælger at studere i Hong Kong. 

Tager du et semester i Hong Kong vil det foregå på engelsk, du vil dog have rig mulighed for at udvikle dine sproglige kompetencer. I Hong Kong tales der både kantonesisk og mandarin. Sidst nævnte er det mest talte sprog i verden, og vil uden tvivl pynte på dit CV. 

En uddannelse, eller et semester i Hong Kong vil give dig mulighed for:

  • at studere på engelsk;
  • at tilegne dig fremragende og avanceret viden;
  • at tage en praktikplads i Hong Kong. 

Udvid dit netværk

Som international studerende vil du få rig mulighed for at udvide dit netværk. Både blandt dine internationale med-studerende fra hele verden, men også den lokale befolkning. Et multikulturalt netværk vil udvide sit sociale liv, men samtidig kan det også være en kickstart på din internationale karriere efter din uddannelse. 

Vælger du at tage et praktikophold i et af de mange firmaer beliggende i Hong Kong, vil du også her have rig mulighed for at udbygge dit netværk. Samtidig vil det være en oplagt mulighed for at få et førstehånds indblik i en af verdens førende finansielle sektorer.

En alsidig studieby

Når mange mennesker tænker på Hong Kong, vil de sikkert forestille sig en beton-jungle, der er dog meget mere en bare beton i Hong Kong. 
Der findes mange nationalparker med gratis adgang i Hong Kong. Derudover findes der smukke grønne områder, der ofte ikke er mere end en metro tur eller to væk. 

Infrastrukturen i Hong Kong er heller ikke til at kimse af. Den offentlige transport bærer præg af høj nøjagtighed og er meget sjældent forsinket. På trods af byens størrelse, er det let at komme rundt. 

Hong Kong er en by i højt tempo, hvor der konstant er ting at tage sig til. Alt fra K-Pop koncerter til smukke kinesiske traditioner er at opleve her. 
Der er dog også mulighed for at slappe af. Man kan blandt andet begive sig ud i et kulinarisk eventyr, og besøge en af de tusinde madboder der har hjemme i Hong Kong, hvor der oftest er mulighed for siddeplader, hvor man kan betragte livet i gaderne. 

Uddannelses muligheder 

I Hong Kong vil du finde flere tusinde forskellige uddannelser. Alt fra en bachelor i Kinesisk kultur til en master i computervidenskab er muligt her. Fælles for langt de fleste uddannelser er deres høje niveau, og deres internationale anerkendelse. 

Adgangskrav og priser 

Adgangskrav og priser varierer fra de forskellige uddannelses institutter. De fleste steder vil du dog opleve, at der skal sendes en ansøgning der vil blive vurderet individuelt, samt et eksamensbevis for en videregående uddannelse. 

Generelt kan du forvente at skulle betale i mellem 65.000 kroner og 100.000 kroner for et semester, der varier dog fra de forskellige uddannelsessteder. 

Der er rig mulighed for at søge om et stipendium hvis du ønsker at studere i Hong Kong. Både staten, uddannelses institutterne og private organisationer kan tilbyde et stipendium. 

Søg og sammenlign de forskellige uddannelser her på studentum, og find det perfekte match til dig. 

Har du yderligere spørgsmål kan du altid kontakte udbyderne af uddannelserne.