"Jeg drømte om at blive skuespiller"

Fra skuespillerspire til hjerneforsker - Mød Mikkel Wallentin

Mød hjerneforskeren, der drømte om at blive skuespiller

Hvad drømte du om at blive, inden du tog på højskole?

Jeg drømte om at blive skuespiller, så jeg søgte blandt andet en højskole, hvor jeg kunne komme til at lave noget teater.

Hvad var det bedste ved højskoleopholdet for dig?

Det med teater fik jeg stor fornøjelse af, men det fantastiske ved at gå på højskolen var, at jeg også oplevede alt muligt andet, som jeg tog med mig, og som har præget min vej gennem livet. En meget stor oplevelse, jeg havde på højskolen, var et fag, der handlede om tro og viden - og som på sin vis bragte mig på sporet af kritisk tænkning på en måde, jeg ikke syntes, jeg var introduceret til før.

Hvorfor vil du anbefale andre at tage på højskole?

Jeg var meget ung på det tidspunkt og var lige flyttet hjemmefra. Og det var sådan det første skridt for mig ud i verden. Jeg mødte en masse fantastiske mennesker, der overbeviste mig om, at jeg kunne opleve en hel masse ved at være sammen med andre mennesker og lave ting i fællesskab med dem.

Jeg har stadig mange nære venner fra mit højskoleophold, og jeg synes, mit liv er blevet meget rigere ved at have fået dem.
Læs mere om Højskole med friluftsliv, adventure og naturfag

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Højskolerne
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide