Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Udveksling og High School

Semesterophold på Paris School of Business

Længde
2 semestre
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
2 semestre
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Holdundervisning
  • Paris

Om uddannelsen

Semesterophold på Paris School of Business

Study Abroad er en betegnelse for et studieophold i udlandet, hvor du ikke afslutter en hel uddannelse i udlandet. Study Abroad minder meget om udveksling og varer 1-2 semestre. Ved udveksling rejser du ud gennem en udvekslingsaftale på din danske uddannelsesinstitution og får hjælp af det internationale kontor. Ved Study Abroad finder du selv et relevant universitet i udlandet, du ønsker at læse på. Vælger du et af EDU's partneruniversiteter, får du gratis hjælp af EDU gennem ansøgningsprocessen

OBS! Tager du fag på bachelorniveau vil dine medstuderende udelukkende bestå af andre internationale semesterstuderende. Tager du fag på kandidatniveau, vil dine medstuderende bestå af andre internationale semesterstuderende og studerende, der er i gang med en hel grad på Paris School of Business.

Hvor mange fag?

  • Et fuldtidsstudium er minimum 30 credit points per semester
  • De fleste fag giver 6 credit points.

OBS! Vær opmærksom på, at det altid er din danske uddannelsesinstitution, der bestemmer, hvor mange fag du skal tage, for at det svarer til 30 ECTS. Der findes ingen officiel konverteringsskala. 

Forhåndsgodkendelse

Hvis dit Study Abroad-ophold skal indgå i din danske uddannelse, er det vigtigt at få undersøgt tidligt i processen, hvordan du får en forhåndsgodkendelse. Der kan være en frist for, hvornår du senest skal søge forhåndsgodkendelse på din danske uddannelsesinstitution. Dette hænger typisk sammen med fristen for at være tilmeldt fag på din danske uddannelsesinstitution.

OBS!

Når du kigger på fag, er det vigtigt at vælge fag, som passer til det niveau, du skulle være på herhjemme. Hvis du er af sted på dit sidste år på bacheloren og eksempelvis tager førsteårsfag i udlandet, vil niveauet på fagene sandsynligvis være lavere, end hvad du er vant til. Et godt råd er at vælge fag i udlandet, der ligger på samme år, som det år du er af sted på.

Pris

Kontakt for information vedrørende prisen på et semesterophold. 

Paris School of Business (PSB)
59 Rue Nationale
75013

Paris School of Business er en af de bedste private business schools i Frankrig, og så ligger den midt i byernes by: Paris. Her er du tæt på alting på deres nye flotte campus i det 13. arrondissement, tæt på Chinatown...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret